2777
2789
عنوان

اه حرصم درومد 😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تاپیک بدی زده ولی در کل یادتون باشه. اگه نمی تونین واسه کسی کاری بکنین مثلا طرف فوت کرده یا پول نداره یا مریضه می گن اصلا غصه نخورین. خدا بیامرزدشون. ولی کاری از ما بر نمیاد

مردم اعصاب ندارن به خدا  منم تو اینستا دیدم یکی نوشته بود به درک

نمیدونم سر خودشون بیاد میگن به درک؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

نمی‌دونم وقتی خدا داشته شعور و انسانیت رو تقسیم می‌کرده یه سریا کجا بودن .

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
وقتي داشت جواب كاربراي ديگه رو ميداد دقيقا گفت مردن ك مردن 

اها اونجاشو من ندیدم واسم سواله خدایی نکرده از اطرفیانش کسی بمیره هم همینو میگه یا قبول میکنه کسی بهش همچین چیزی بگه؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وقتي داشت جواب كاربراي ديگه رو ميداد دقيقا گفت مردن ك مردن 

عزیزم شما ایشونو نمیشناسی ایشون شخصیتی دارن که بچه دار نشدن و سرد مزاجی شوهرای بقیه رو تو سرشون میزنه تو تاپیکای دیگه کافیه با یکی درگیر بشه میره تاپیک قبلیه طرف نقطه ضعفشو پیدا میکنه