2777
2789
عنوان

اه حرصم درومد 😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست
اها اونجاشو من ندیدم واسم سواله خدایی نکرده از اطرفیانش کسی بمیره هم همینو میگه یا قبول میکنه کسی به ...

خودش گفت ديگه 

گفت به من ك ربطي نداشتن من بخوام براشون ناراحت بشم 

يعني اگه خدايي نكرده براي خودش پيش ميومد فقط ناراحت ميشد ديگران مهم نيستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش گفت ديگه  گفت به من ك ربطي نداشتن من بخوام براشون ناراحت بشم  يعني اگه خدايي نكرده ...

ولش کن بابا ذهنتو درگیر نکن از یه طرفم میگفت مامان بنیتا چرا حامله شده من واسش خوشحال شدم اتفاقا

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
پس كلا بيشعوره. وقتي تو اين شرايط همچين تاپيكي زده معلوم وضعيتش 

اره واس همین میگم ارزش نداره ذهنتو درگیر کنی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اره ديدي برگشته ميگه به هيج جاش نبود ك بچش اينجوري شد سريع حامله شد  خداياا😐

زیاد جدی نگیر لابد انتظار داشته طرف خودشو حلق آویز کنه اتفاقا به نظرم واس بچه دار شدن دیر هم شده بود واس مامانش