2777
2789
عنوان

من دوتا سقط داشتم

216 بازدید | 24 پست

این ماه قراره برم عکس رنگی میشه واقعا با وجود دوبار باردار شدن لوله هام گرفتگی داشته باشه؟

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی گرفتگی داشته باشه؟جاری من دوتا سقط داشت الان دوباره باردار پسر هم داره

خب به راحتی باردار نمیشم دوبارم ک شدم تو پنج هفته سقط شد حالا میخام برم عکس رنگی ببینم دردم چیه...اخه تخمدانم مشکلی نداره و هر ماه فولیکول هم دارم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
من طبیعی باردار شدم لوله راستم کامل گرفته بود 

و بازهم معجزه ی خدا

از کجا فهمیدی لوله ات بسته؟ مگه جز عکس رنگی طوز دیگه هم مشخص می شه؟

خب به راحتی باردار نمیشم دوبارم ک شدم تو پنج هفته سقط شد حالا میخام برم عکس رنگی ببینم دردم چیه...اخ ...

اونم خیلی طول کشید ک باردار شد،سونو بده حتما بهتره خیالت راحته دیگه

خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
و بازهم معجزه ی خدا از کجا فهمیدی لوله ات بسته؟ مگه جز عکس رنگی طوز دیگه هم مشخص می شه؟

نمیدونستم قبلش ولی  دکترم احتمال میداد چون من جراحی شکمی داشتم و عفونت بعد از عمل 

وقتی سزارین کردم دکتر گفت لوله راست کاملا بسته بود بخشی از رحم هم به مثانه چسبیده بود 

با همه این اوضاع طبیعی باردار شدم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اونم خیلی طول کشید ک باردار شد،سونو بده حتما بهتره خیالت راحته دیگه

سونو  خوراکمه...دیگه از این حرفا گذشته یکسال ونیمه تقریبا تا ببینم چی در انتظارمه دکتر گفت این ماه حامله نشی که نشدمم دیروز پریود شدم میفرستم عکس رنگی

سونو  خوراکمه...دیگه از این حرفا گذشته یکسال ونیمه تقریبا تا ببینم چی در انتظارمه دکتر گفت این ...

عزیزم جاری من نزدیک ب ۵سال خوارکش دکتر بود تا چن ماه قبل دوباره باردار شد الان چهارماهش هس فقط استرس نداشته

خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
نمیدونستم قبلش ولی  دکترم احتمال میداد چون من جراحی شکمی داشتم و عفونت بعد از عمل  و ...

الحمدالله. ..خدا بچه ات رو حفظ کنه

عزیزم جاری من نزدیک ب ۵سال خوارکش دکتر بود تا چن ماه قبل دوباره باردار شد الان چهارماهش هس فقط استرس ...

خب خداروشکر ان شاالله که خدا کمک کنه  بچش رو به آسونی بغل بگیره و ان شاالله روزی من باشه

الحمدالله. ..خدا بچه ات رو حفظ کنه

سلامت باشی عزیزم 

امیدوارم دامنت سبز بشه 

من استرس نداشتم چون نمیدونستم مشکل دارم 

به خدا توکل کن اگه اون بخواد هیچی محال نیست 

سعی کن استرس نداشته باشی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد