2777
2789
عنوان

من دوتا سقط داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
برو روز ۷یا ۸ پری عکس رنگی 

قصدمم همینه حتما باید  هفتم هشتم باشه عیبی نداره دورتر بشه مثلا یازدهم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر برات مقدوذه حتما از ژنتیک بده

فعلا مرحله به مرحله دارم پیش میرم ببینم عکس رنگی چی میشه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
نه بایدتا۱۰ باشه ورابطه ممنوع تا عکس رنگی 

وای ممنون  گفتی الهی خدا خیرت بده نمیدونستم

منم هم سقط داشتم. هم ای وی اف شدم. هم عکس رنگی گرفتم. 1- سقط قبل از ماه چهارم معمولا  ایراد کروموزومی جنین است نه ایراد فضای رحم.2-سقط مشکل رحم ماه 4 و 5  اکثرا اتفاث میافته یا زایمان  زودرس 3- عکس رنگی فقط واسه گرفتگی لوله نیست و شکل رحم را هم نشان میدهد که مثلا دوشاخ است؟ شکل طبیعی دارد؟ 4- عکس رنگی اگر جایی بندازی که سرعت تزریق مایع حاجب کم باشه، موجب باز شدن گرفتگی  احتمالی لوله میشه (درمان )  ولی اگر  با سرعت زیاد تزریق بشه و خدای ناکرده لوله ها بسته باشه خودش باعث انهدام لوله میشه  5- من حدود ده سال پیش گرفتم. سرعت کم: تصویر برداری رازی خ مطهری   سرعت زیاد: کاخ  خ فلسطین

6-اگر میدونی لوله ها باز هستند و فقط واسه شکل رحم  است میتونی بری جایی که سریع انجام میده

ببخشید. این  تجربه شخصی من بود- البته  باید زیر نظر متخصص زنان خودت باشی و البته سواد و تجربه اون خیلی بیشتر از منه

بلافاصله بعد از قطع خونریزی ماهیانه انجام میشه و قطعا از زمان شروع خونریزی هم نزدیکی نداشتی تا 3روز بعد از انجام عکس هم نباید داشته باشی. شب قبل باید آنتی بیوتیک شروع کنی تا 5روز که عفونت نکنی.  نیم ساعت قبل از عکس یک پروفن 400 میخوری. حتما نوار بهداشتی همرات باشه. ناشتا هم نباش. یک آبمیوه و شکلات همراهت باشه

هیچ ترسی نداره فقط درد به مدت چند ساعت مثل پریود. تا شب هم خوب میشی

بلافاصله بعد از قطع خونریزی ماهیانه انجام میشه و قطعا از زمان شروع خونریزی هم نزدیکی نداشتی تا 3روز ...

ممنون از راهنماییت واقعاممنونم سقط هام تو پنج هفته بودن الان نظر پزشک متخصصم اینه عکس رنگی...دارم ادای قوی ها رو در میارم ای خدا خستم این ماه نمیخام اقدام کنم حالم بهم می خوره از اقدام وتقویم و انتظار. ....خونریزی بعدش چقدره چند روز طول میکشه؟

ممنون از راهنماییت واقعاممنونم سقط هام تو پنج هفته بودن الان نظر پزشک متخصصم اینه عکس رنگی...دارم اد ...

خیلی کم. اصلا حالت خونریزی  نیست. کمی خونابه ....  شاید یک یا دوتا  پد بهداشتی کلا  کافی باشه... واسه من که اینطور بود