2777
2789

سلام خانما دارم از استرس میمیرم ...

هفته ۱۴ رفتم بهداشت صدای قلب بجه مو شنید دکتر 

امروز که هفته ی ۱۶ تموم شده باز رفتم هر جی تلاش کرد نتونست صدای قلبشو بشنوه برام سونو نوشت گفت حتما امروز انجام بدی خیلی استرس گرفتم یعنی جیزی شده خدای نکرده نکنه قلبش وایساده ...دارم میمیرم منتظرم دخترم از مدرسه بیاد برم سونو بدم 

راستی دیروز عصر دخترم شوک بدی بهم وارد کرد با دوستش دم در بودن یهو جیغ بلندی کشید منم خیلی تند از سر جام بلند شدم زیر دلم بدجوری تیر کشید تا جند لحظه کمرم نتونستم بلند کنم تو رو خدا کسی اگه تجربه داره کمکم کنع 

بعد از ۹ سال باردار شدم قبل از اینم یه سقط داشتم خیلی دوستش دارم میمیرم اگه اتفاقی براش بیفته ...

دعا کنین سالم باشه فقط

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش. خیره انشالله

مرسی عزیزم خیلی میترسم

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

تو هفته زیر 20 با این دستگاها همیشه مشخص نیست. الکی به خودت استرس نده. چیزی نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

وای اصلا نگران نباش من رفتم دکتر زنان گفت از هفته ۱۷ به بعد صدای قلب جنین بشنوی واسه من هفته ۱۶ یا اخرای ۱۵ بود گمونم خواست صدای قلب بچمو چک کنه گفت اگر نشنیدی اشکال نداره نگران نشو چون از هفته ۱۷ به بعد بهتر مشخص میشه

عزیزم منم هفته 15 هستم برای ویزیت که رفتم دکتر گفت ممکنه موقعیت بچه جوری باشه که صدای قلب شنیده نشه چون هنوز خیلی کوچیکه و ضعیفه .اونجوری بهت استرس وارد  میشه .

توکلت به خدا باشه .ان شاالله میری سونو و صدای قلبشو میشنوی و خیالت راحت میشه .

توخانه بهداشت صدای قلبشو کنترول کرد؟ منم تو ۱۶ هفتگی رفتم یکم طول کشید صداشو بشنوه گفت هفته ات پایین امکان داره صداشو نشنویم یا طول بکشه نگران نشو، شمام نگران نباش انشاالله که چیزی نیست