2777
2789
عنوان

باردارا نيان به هيچ وجه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اون خانوم چی زنده ست؟؟؟

اره بچه زندست سالمه ولي دكترم ميگفت معلوم نيست كه سالم بمونه بخاطر اينكه سم توليد شده به هرحال يه سندرومه ولي خدا كنه حداقل بچه سالم بمونه 

خدا دوباره بهت بچه میده غصه نخور تن خودتو بچه بعدیت سلامت

مرسي عزيزم من تا همين ديروز پريروز ميگفتم سريع باردار ميشم ولي ديگه نميتونم واقعا توانشو ندارم ميترسم انگار تازه دارم ميفهمم چه بلايي سرم اومده خيلي سخت بود انشالله همه ي بچه هاي دنيا سالم باشن خدا هيچكسو با بچش امتحان نكنه

گفتن بچه مشكل داره سقط من طبيعي نتونستم سزارين كردن

قوی باشین بازم نینی دار میشین

منظورم این بود بعد سزارین خودش فوت شد یا توشکمتون فوت شده بود

البته عذر میخوام میپرسم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!