2777
2789
عنوان

حسرت زندگی دیگران😔

11689 بازدید | 76 پست

سلام خانوما یه سوال داشتم تاحالا شده حسرت زندگی یکی خفتون کنه در حدی که افسرده بشین حسادت نمیکنماااا اما دلم میسوزه میگم یکی مثل من که از هیچی شانس نیوردم خداهم حتی منو دوس نداره هیچ دلخوشی ندارم تو زندگی یکی مث فلانی همه چی براش فراهم زندگی خوب هم تو مجردی هم بعد از ازدواج همه چیش عالیه چون از داخل زندگیش خبر دارم با اطمینان میگما...نمیدونم چطوری باخودم کنار بیام واسه زندگیمم نمیتونم کاری کنم😔نمیدونم با این حد از افسردگی اصلا چجوری ادامه بدم این زندگیو

خب یه کاری که دوست داری رو انجام بده

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت زندگی هیچ کس را نمیخورم خداوند گفته به هرکسی بخواهم روزی وسیع میدهم به هر کس بخواهم روزیشو تنگ میگیرم و تنگدست 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ما برای چیزی که هستیم خودمونم مقصریم نه شانس و نه خدا !

اگر کسی بهتر از ماستخوش شانس نیست بلکه انتخاب های بهتر و تلاش بیشتری کرده! تصمیم درست در زمان درست گرفته

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

وقتی همینا رو میگی یعنی هنوز اتفاقات بد و شانس بد رو به سمت خودت میطلبی !!!! اونی هم که همش خوشه فکراش خوشه شانس خوب رو برای خودش میطلبه و لایقش میدونه!! پس با تمام وجودت بهترین رو بخواه که سر راهت سبز شه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود