2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارجم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 100 پست
خوب پس امروز ببرش بخره برات غیر کفش لباسم بخر عزیزم .مردا اصلا درک نمیکنن که ما ازخودگذشتگی میکنیم ب ...

دقیقا عصر گفتم پول بریز میخام برم خرید دارم 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباساهام همه گشاد شدن خیلی لاغر کردم برا اون رفتم گرون بودن.  حالا دیروز اومده تا کلی خرید کرد ...

وای ازدست این مرداشوهرمن که وقتی مریم خریدتمام قسطوندارم ندارماش شروع میشه بعدتومغازه هاهمش میگه هرچی میخوای بگیرمن عذاب وجدان میگیرم هیچی نمیخرم ولی براخودش ودخترم حسابی خریدمیکنه اخرش هم منم که سرم بی کلاه میمونه

تعطیلات بود گفتم پاشو بریم یه جایی گفت تو ولخرجی خواهرام زنداداشام هیچکس مثل تو نیستن خرج کنن.منم زدم توسرش گفتم اره تو خرج اوونارو نمیبینی یه عروسی بود رفتن سرتاپا برای خودشون خریدن تو برای من چی خریدی یه هفته رو زبونت بود فقط پول ندارم با لباس عاریه پاشدم رفتم عروسی دختر خواهرت که کادومون خوب باشه . ...قهر کردم رفتم .اومد گفت اماده شو بریم بیروننن

من یادمه چن سال پیش منم خرج نمیکردم  نه لیاس و نه اریشگاه ونه..‌‌ ی شب رفتیم خونه مادر شوهرم دیدم شوهرم داره به پدر شوهرم که  وضع مالیشون توپه توپه میگه بیا من بهت جنس میدم ببر بفروش پولشو سودش همه ش مال خودت وایییی من اون موقع فقط زدم تو سره خودم گفتم خاک تو سرم من خرج نمیکنم نه واسه خودم ونه واسه بچه ام اون وقت شوهرم داره حقمون رو میبخشه دیگه هز همون فرداش شروع کردم تا به امروز  هرماه لباس اریشگاه و.... 😏😏😏

خلاصه شب اومد خونه هی چرخید خودتو لاغرتر کن هنوز چاقی. کرم لک بزن و فلان. منم قهر کردم. میگه تو خیلی ...

شوهرت چقد بی جنبه ست..یه دست لباس نو به خودش دیده..

جو گیر شده ایراد های تو رو میگه..😕😕😖

دیگه عبرت گرفتم خیلی دلم شکسته خیلی

همین الان همین الاااااانا بلند شوتمام لباسای قدیمی حتی اگه میشه پوشید کفش کیف لباس زیر هرچی دلتومیزنه بریزسطل زباله.قیچی بزن وسطش.تقصیرخودته گرونه که گرونه.اصن گوشت ومرغ به توچه.همین امروز بهش بگو خریداخونه باخودت اصلاخودتودرگیرخریدخونه نکن.منم خیلی لباس داشتم وکفش ریختم رفت بیشترشو.خودت به خودت ارزش بده.نرو بیرون بگولباس ندارم .رفایم بخری ارزون نخر کفش مارک بخر

هیچی  
دیگه عبرت گرفتم خیلی دلم شکسته خیلی

حالا دلت نشکنه خیلی مردا نمیفهمن مشکل تو نیست از این به بعد درست رفتار کن از نیازهای اساسی نگذر 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

هرچی بیشتر توی این سایت می مونم بیشتر به این نتیجه می رسم که محبت و عشقم رو خرج موجودی به اسم نر نکنم. چون نمک نشناسن و چشم سفید.

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢