2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارجم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 100 پست

عزیزم کاربه خرج وارج نداره به عدم احترام به خودربط داره.من توشرایط سخت مالی خیلی قناعت کردم ولی مدام به شوهرم میگفتم که ازچه چیزهایی که حقمه میگذرم البته نه به حالت سرکوفت زدن.وقتی ام پول داره خوب خرج میکنم.خودش میدونه دیگه این چیزارو.زن فقط بایدسیاست داشته باشه

🩷🩷

بابای من همیشه یه مثل تعریف میکنه میگه مردی میخواست از رودخونه با زنش رد بشه زنش اول رد شد اب بر ...

..‌‌‌‌‌.........خدا عنترش کنه مرده رو

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباساهام همه گشاد شدن خیلی لاغر کردم برا اون رفتم گرون بودن. 

حالا دیروز اومده تا کلی خرید کرده کفش 300 تومن. پیرهن 120 تومن پالتو. 

بعد من کاملا خوشحال بودم و مرتب بهش تبریک گفتم. و هی چرخیدم دورش چ ناز شدی چ خوب شدی 

رفتم پیاده روی. تو خیابون اومد دیدم جلو همه بلند بهم گفت دلت نمیاد برا خودت کفش بگیری آدم خجالت میکشه کنارت راه بره و رفت 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

ب نظرم این برا اونایه ک ادم نیستن و بی جنبن...

ولی من دیدم مردایی رو که قدر زن قناعتگرشونو میدونن

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

مشکل ما زنا اینه برای خودمون دلمون نمیاد بخرجیم مثلا همین امسال شوهرم پالتوش خوب بود فقط قدیمی بود منم از کیف و کفش خوودم گذشتم رفتیم برای اون پالتو خریدیم یه دستت درد نکنه هم نگفت

مردابیشترشون نمک به حرومن نمیفهمن توبخاطراونابچهازندگیت قناعت کردی بایدتاجه سرشون کنن زنی که قناعت کاره ودلش نمیادخرج کنه تازندگیه بهترومحتاجه کسی نباشه بدعادت میشن که هیچ فک میکنن این ازتواناییه اوناس میگن شلوارم دوتاشده یازن بگیرم یادوستدختری یایه عیاشیه دیگه مازنابخداخیلی بدبختیم

لباساهام همه گشاد شدن خیلی لاغر کردم برا اون رفتم گرون بودن.  حالا دیروز اومده تا کلی خرید کرد ...

با عرض معذرت چ بی شعور.شوهرت ازاون بی جنبه های  اصیله

لباساهام همه گشاد شدن خیلی لاغر کردم برا اون رفتم گرون بودن.  حالا دیروز اومده تا کلی خرید کرد ...

خوب پس امروز ببرش بخره برات غیر کفش لباسم بخر عزیزم .مردا اصلا درک نمیکنن که ما ازخودگذشتگی میکنیم براشون خرید میکنیم برای من که تجربه شد خواهر اول خودت بعد بچه از اخرم شوهرررر

مردابیشترشون نمک به حرومن نمیفهمن توبخاطراونابچهازندگیت قناعت کردی بایدتاجه سرشون کنن زنی که قناعت ک ...

بیگ لایک

خلاصه شب اومد خونه هی چرخید خودتو لاغرتر کن هنوز چاقی. کرم لک بزن و فلان. منم قهر کردم. میگه تو خیلی بی جنبه ای حق ندارم شوخی کنم. 

عصر میخام باهم بریم مشاوره ببینم اون چ میگه دلم ازش صاف نمیشه. حس میکنم از چشمم کامل افتاده 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

عزیزم همیشه دلت به حال خودت بسوزه بعد شوهرت بعد بچت واسه خودت ارزش قایل شو مردو از اول هرجور تربیت کنی همون میشه از نیازت نگذر بزار اون بگذره اگه هم نداره فصلی قلک بخر بگو پول بندازه اخر فصل بری خرید 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ب نظرم این برا اونایه ک ادم نیستن و بی جنبن... ولی من دیدم مردایی رو که قدر زن قناعتگرشونو میدونن

دقیقا  اونا بی جنبه ن.شوهر من که همش سرکوفت قناعت منو به خانوادش میزنه که فلانی هیچی نمیخره واسه خودش خیلی رحمت میکشه نباشه من اصلا از پس خرجا برنمیام وووو

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر