2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارجم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 100 پست
یه سوال خانوما.من ۵ ساله ازدواج کردم ۳ سال اول با خیلی چیزا درگیر بودیم که گفتن نداره الان حدود ۲ سا ...

چند سال پیش ما هم میخواستیم خونه بخریم.من رفتم یه مانتو خریدم 80 تومن با کفش و شال و شلوار.همسایمون اومد خونمون لباسا رو دید گفت من میخاستم خونه بخرم میرفتم از حراجی مانتو 15 تومنی میخریدم تو رفتی 80 تومن واسه مانتو دادی.اون وضعش خیلی بهتر از ما بود و هم خونه داشتن و هم ماشین ولی من یه بار یه لباس درست حسابی تن این زن ندیدم بعد جالبه همیشه هم شکایت شوهرشو میکرد و میگفت به حرفم نیست و شما چطور شوهراتون حرفتون رو گوش میدن.خوب عزیزم وقتی خودش برا خودش ارزش قائل نبود نتیجش شد این.به نظرم اگه قبلا در سال 3 بار لباس میخریدی ولی الان یه بار بخرم ولی خوب بخرم که بتونی یه سال بپوشی ولی اینجور نباشه که لباس کهنه بپوشی یه جوری هم خرج نکن که به شوهرت فشار بیاد.ولی بعد خونه خریدن کم کم شروع کن مثل قبل خرید کردن

خدایا فقط صبر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس با این حساب تو پول بهش میدی 

اره اونم خیلی سخت میگیرم بهش که زیاد نبره چون خودش ادم ولخرجیه .میگه من بیچاره هرچی دارم میارم خونه بعد باید قطره قطره ازت پول بگیرم البته به شوخی میگه نه با دعوا .منم میگم من که خرج خودم نمیکنم دارم جمع میکنم برای قسط .پولامونو معمولا طلا میخریم 

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊
اره اونم خیلی سخت میگیرم بهش که زیاد نبره چون خودش ادم ولخرجیه .میگه من بیچاره هرچی دارم میارم خونه ...

خیلیم خوبه آفرین به شما و ضد آفرین به همسرتون ایشالله پایدار باشید و موفق😍😍😍😍😍

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
خیلیم خوبه آفرین به شما و ضد آفرین به همسرتون ایشالله پایدار باشید و موفق😍😍😍😍😍

ممنونم از لطفتون با خوندن این تاپیک حس کردم دارم در حق خودم ظلم میکنم اما فکر کنم کار بدی نمیکنم😍

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊
ممنونم از لطفتون با خوندن این تاپیک حس کردم دارم در حق خودم ظلم میکنم اما فکر کنم کار بدی نمیکنم😍

نه عزیزم به نظر من اگه یکی از طرفین ولخرجی میکنه طرف مقابل باید حواسش به همه چی باشه من این حرف رو قبول ندارم که میگن مرد باید مدیریت کنه  جونش در بیاد خرج با اونه زندگی مشترک این نیست که طرف مقابل رو بکوبی  روشت روش درستیه  👍

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
یه سوال خانوما.من ۵ ساله ازدواج کردم ۳ سال اول با خیلی چیزا درگیر بودیم که گفتن نداره الان حدود ۲ سا ...

اصلا اشتباه نیس منم با قناعت تونستم تو دوسال خونه و ماشین بخریم همه حقوق همسرمم دست خودم بود الان هر موقعه هر چی بخوام میخرم شوهرم چیزی نمیگه ولی موقعی که چیزی نمیخریدم به همسرم گوشزد میکردم که فلان چیزو بخاطر خرید خونه نمیخرم شمام هر موقعه خونه خریدی با خیال راحت خرید کن

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
اصلا اشتباه نیس منم با قناعت تونستم تو دوسال خونه و ماشین بخریم همه حقوق همسرمم دست خودم بود الان هر ...

بی صبرانه منتظر اون روزم که ایشالا زود میرسه ممنونم ازتون😍

ما الان یک ماهه خونه خریدیم بخاطر همین ب خودم سخت میگرفتم دیگه تموم شد 

خدارو شکر عزیزم ایشالا با دل خوش زندگی کنین