2777
2789
عنوان

کیا شیاف نبات برا واژن استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48781 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه انقد گشاده که بشه نبات بچپونی اون تو😲

نه بابا یه نبات کوچولو دراز...دودول به اون بزرگی میخورین نمیگین گشاد بعد اونوقت نبات ب اون کوچیکی مخواد چکارمون بکنه؟؟؟

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
نه بابا یه نبات کوچولو دراز...دودول به اون بزرگی میخورین نمیگین گشاد بعد اونوقت نبات ب اون کوچیکی مخ ...

حالت خوبه؟ چقدر رکیک حرف میزنی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
رسمشون بود ک شب عقد مثلا نباتو اندازه ی یه نخود میذاشت توی یه تیکه پلاستیک میذاشت تو شورتش بعد از خو ...

بجا اخلاق یاد بچه هاشون بدن که زندگی شیرین بشه ببین چه شر و ورایی یادشون میدن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
حالم بهم خورد ننه تا عمر دارم نمیتونم شاخه نبات بخورم🤢😷

اره حال بهم زنه اما وقتی محبور باشی و دربدر دنبال بچه هرکاری رو بگن خوبه امتحان مکنی

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
بجا اخلاق یاد بچه هاشون بدن که زندگی شیرین بشه ببین چه شر و ورایی یادشون میدن

آره والا....👍

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
رسمشون بود ک شب عقد مثلا نباتو اندازه ی یه نخود میذاشت توی یه تیکه پلاستیک میذاشت تو شورتش بعد از خو ...

🤢میخوام اینجوری صدسال سیاه شیرین نشم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یکی از دوستامون موقع عقدم به من گفت دقیقا همین کارو بکنم ولی من نکردم گفت دخترمم کرده و داده شوهرش تو چایی خورده

چه کاریه اخه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
نه بابا یه نبات کوچولو دراز...دودول به اون بزرگی میخورین نمیگین گشاد بعد اونوقت نبات ب اون کوچیکی مخ ...

نبات زبره،سفته،زخم میکنه😲

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اره حال بهم زنه اما وقتی محبور باشی و دربدر دنبال بچه هرکاری رو بگن خوبه امتحان مکنی

اینجوری اخه ؟ برو دکتر دارو بده یا دکتر طب سنتی