2777
2789
عنوان

کیا شیاف نبات برا واژن استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48766 بازدید | 104 پست
واقعیتو گفتم شما اول واژه گشادی بکار بردی من توجیح کردم

من نگفتم که😁اون یکی کاربر بود

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤢میخوام اینجوری صدسال سیاه شیرین نشم

بیچاره مردایی ک میخورن 😂😂

تازه دختره میگفت یادم رفته بود از تو پلاستیکش در بیارم همینطوری انداختم تو چایی شوهرم دید

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
یکی از دوستامون موقع عقدم به من گفت دقیقا همین کارو بکنم ولی من نکردم گفت دخترمم کرده و داده شوهرش ت ...

وای خیلی کثیفه این کار 😣😣😣

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
بیچاره مردایی ک میخورن 😂😂 تازه دختره میگفت یادم رفته بود از تو پلاستیکش در بیارم همینطوری انداختم ...

وای خدا آدم از داشتن عقل تو بعضیا شک میکنه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بیچاره مردایی ک میخورن 😂😂 تازه دختره میگفت یادم رفته بود از تو پلاستیکش در بیارم همینطوری انداختم ...

از پلاستیک چی /؟وای یعنی نبات و میکنن تو پلاستیک بعد میزارن تو شورت وایییییییییییییییییییییییییییی حالم بد شد ..نکنید این کارهارو ..دسو دارید یکی این کارو با برادرتون کنه 

همینم دکتر سنتی گفته خیر سرم یه خانومه هم انجام داده بود اینجا

عزیزم عقل هست منطق هست شاخه نبات میخواد چیکار کنه اخه؟

اون مردها هم میدونن چی میخورن،چون  صددرصد خواهراشون هم با شوهرشون و مادرشون با پدرشون این کار رو کردن😂😂😂🙏

و اینکه من شنیدم نبات رو توی دهن بذارید و بمکید بعد ‌شیاف کنید که تیز نباشه

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
از پلاستیک چی /؟وای یعنی نبات و میکنن تو پلاستیک بعد میزارن تو شورت وایییییییییییییییییییییییییییی ح ...

ن بابا یکی میگف قشنگ میماله اونجاش بعدمیده بخوره حتی پلاستیکم نمیکرد

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻