2777
2789
عنوان

کیا شیاف نبات برا واژن استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48781 بازدید | 104 پست
ولی دیشب ک امتحان کردم گلاب بروت اونقد ترشح داشتم..میگن پاکسازی میکنه رحمو

نکن اینجوری هزار تا راه هست واس پاکسازی شاخه نبات آب و شکر دیگه چیز دیگه ای داره مگه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مردها هم میدونن چی میخورن،چون  صددرصد خواهراشون هم با شوهرشون و مادرشون با پدرشون این ...

اره همون کارو کردم تیز نبود...اما غصه الان اون نخش هست

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
نکن اینجوری هزار تا راه هست واس پاکسازی شاخه نبات آب و شکر دیگه چیز دیگه ای داره مگه

یارو میگف اب جوب میخوردم میگفتن برا حاملگی خوبه...تو فک کن وقتی دنبال بچه ای چه کارها امتحان میکنی

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
وای خدا آدم از داشتن عقل تو بعضیا شک میکنه

آره....اون روزم البته خیلی تو تاپیکش اذیتش کردنو دعواش کردن.دلم براش سوخت چون سنشم کم بود اونطوری هم بار اومده بود دیگه.تابعه رسمو رسومات بود

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
از پلاستیک چی /؟وای یعنی نبات و میکنن تو پلاستیک بعد میزارن تو شورت وایییییییییییییییییییییییییییی ح ...

مگه من کردم ؟؟؟؟؟ 😕😕

بچه ها پرسبدن قضیه چی بود تعریف کردم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
ولی دیشب ک امتحان کردم گلاب بروت اونقد ترشح داشتم..میگن پاکسازی میکنه رحمو

نمیشه چند تیکه کنیش و بدون نخش بذاری ک نگران نباشی ؟