2777
2789
عنوان

یه روز میذارم میرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 81 پست
بچها اگه جدا میشید یا با شناخت کامل ازدواج دوبار کنید یا بیخیال ازدواج باشبد چیه اخه جز زجرو بدبختی ...

منم مثل تو فکر کردم که سقط کردم..شاید خیلیا بگن گناه داره و فلان........ولی من میدونم اگه بچن یه کوچولو ناراحت بشه دق میکنم

گناهشو ترجیح دادم به بدبخت شدنش

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
اشتباه کردی عزیزم بخاطر حرف مردم و ابرو خانواده ایندتو خراب کردی مردم دهنشون گشاده فقط حرف میزنن جلو ...

عزیزم خونواده من خیلی مهربونن

نمیتونم با کلمات توصیفشون کنم

میدونم اشتباه کردم ولی نه به اجبار 

حرف مردم برا خودم مهم نیس..ولی چون برا خونوادم مهمه نمیتونم هیچ اقدامی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من یه راهنماییت کنم  اگه واقعا میدونی یه روزی میزی هیچ وقت بچه نیار.تا بچه نیازی نمیفه ...

بچه که خودمم تصمیم دارم نیارم اصلا

چون شوهرم خیلی خره

برگشته به برادرش گفته کمتر به بچت برس..پولی که خرج بچت میکنی رو بده به بابا😑

چون یکی دیگه تو زندگیت هس نمیتونی باشوهرت بسازی ییکشواززندگیت بزارکنار

نه کسی تو زندگیم نیست .از کسایی که باهاشون در ارتباطم چندین پیشنهاد بهم شده ولی من در ارتباط نیستم با کسی .خودم بدم اصلا . فقط میدونم برادر فلانی از من خوشش اومده بوده و نمیدونسته من متاهلم و واسه خواستگاری ازدیگران امارم رو گرفته و..... اینجوری منظور مه 

من چون از شوهرم ریز به ریز نگفتم .از مشکلاتم شما فکر میکنید من دنبال یکی دیگه ام و دنبال زندگی بهتر ولی اگه بگم چه مشکلاتی باعث شده به طلاق فکر کنم بهم حق میدید.وقتی مادرت تو خونت امنیت نداشته که کیف شو از خودش جدا کنه وقتی میدونی شوهرت چشمش دنبال زنای فامیلته حتی وقتی شوهرت هیچ نیازت رو تامین نمی کنه چه احساسی چه عاطفی وقتی هیچ خرجی برات نمیکنه و حتی عشق و حال مالی هم نداری وقتی شبا ازت جدا میخوابه وقتی یه مادر به شدت خودخواه و خودپرست داره که دلش به حال هیچ کس نمیسوزه و چشم نداره یه وعده غذا حتی واسه پسرش درست کنه و ده ها موارد دیگه باز هم میشه به طلاق فکر نکرد؟

من از اول که ازدواج کردم با شک و دلهره ازدواج کردم. ریسک کردم یعنی.حالا کاری به اینکه چرا اینجوری ازدواج کردم ندارم .

منظورم به اینه شما چه راهی جلو پام میذارید.به نظرتون درست میشه یا اینکه من عمر مو بیخود تلف کردم و خواهم کرد؟؟؟

عزیزم خونواده من خیلی مهربونن نمیتونم با کلمات توصیفشون کنم میدونم اشتباه کردم ولی نه به اجبار& ...

اخی عزیزم انشالله سایشون سالها بالا سرت باشه جات نیستم حق داری انشالله خدا خودش کمکت کنه عزیزم

نه کسی تو زندگیم نیست .از کسایی که باهاشون در ارتباطم چندین پیشنهاد بهم شده ولی من در ارتباط نیستم ب ...

عزیزمممممم

کاملا درکت میکنم منم عین توام

ولی انگار سوختیم ما زندگیمون روزای قشنگمون دود شد رفت هوا

نه کسی تو زندگیم نیست .از کسایی که باهاشون در ارتباطم چندین پیشنهاد بهم شده ولی من در ارتباط نیستم ب ...

عزیزم مشکلاتت زیاده توو همین سایت مشاوره خانواده هست راهنمایی بگیر ازش اینجا همه احساسی تصمیم میگرن راهنمایی اشتباه میکننت کاش نذاشته بودی بچه دار بشی من فقط نگران اینده بچها هستم چون خودتم همچین شرایطی داشتی بهتر میفهمی حتما با مشاوره صحبت کن عزیزمخدا کمکتون کنه خدا لعنت مرد بد کنه 

چون شرایطم جوری بود که نمیشد بگم نه بهش باورت نمیشه وقتی اومدن خواستگاری دو شب نخوابیدم..دو شبان ...

منم همین طور استارتر 

وقتی اومدم خواستگاری من از ناراحتیم شب ها که میخوابیدم از استرس از خواب میپریدم و بالا میآوردم. فکر کن چه حالی من داشتم .همش یه ظرف بغلم بود که اگه خواستم بالا بیارم اون رو بردارم .نمیدونی چه حاااااااال خرابی داشتم حتی لحظه عقد هم حالم خراب بود همش می گفتم خدااااا خودت خوشبختم کن

منم همین طور استارتر  وقتی اومدم خواستگاری من از ناراحتیم شب ها که میخوابیدم از استرس از خواب ...

خیل بده درکت میکنم

کاش خونوادهامون بیشتر از آبرو به فکر خوشبختیمون بودن

من از خونوادم توقعی ندارم اونام با آبروشون خوشن..ولی کاش میفهمیدن که من دارم جون میکنم که آبروشون حفظ بشه😔

عزیزم مشکلاتت زیاده توو همین سایت مشاوره خانواده هست راهنمایی بگیر ازش اینجا همه احساسی تصمیم میگرن ...

نمیدونم چجوری باید با مشاور صحبت کنم؟؟؟

مرسی گلم بابت حرفات❤

من که بعضی وقتا میگم شاید نفرین چند نفر پشتمه یا آهشون .که احتمالش هم زیاده  تو چی؟؟؟فکر نمیکن ...

اره و دقیقا هم میدونم کیا هستن..کاش دلشون رو نمیشکوندم