2777
2789
عنوان

یه روز میذارم میرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 81 پست
اون که دنبال عشق و حال بوده خیلی ببخشید بیجا کرد زن گرفت...شمام بگو اوکی پس منم میرم دنبال خوشی خودم

گفتم اتفاقا 

گفتم بیخود کردی زن گرفتی میرفتی دنبال عشق و حالت 

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
دروغگو رو کامل درک میکنم  ولی خوشبختانه من بچه ندارم فقط بدبختیم اینجاست که ازدواج دوممه😔

میخونم ازدواج دوم کسی هم به بن بست رسیده همه بدنم تیییر میکشه

عزیزم بمیرم برات 😰😥😓درکت میکنم ازدواج دومت چ ارزوها داشتی 

وای خدا

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم اتفاقا  گفتم بیخود کردی زن گرفتی میرفتی دنبال عشق و حالت

تو عمل بهش نشون بده بهش اهمیت نده واسه خودت شاد باش انوقت میاد سمتت که سر از کارت دربیاره

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
خدا نکنه دشمنت بمیره❤

دوران نامزدی متوجه نشدی؟؟

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
تو عمل بهش نشون بده بهش اهمیت نده واسه خودت شاد باش انوقت میاد سمتت که سر از کارت دربیاره

من کلا بهش اهمیت نمیدم چون واسم مُرده...ولی این لاکردار اصلا زندگی مشترک معنی نمیده که..

طرز فکر افتضاحی داره که استغفرالله خود خدا هم تعجب میکنه از این طرز فکر

بچه ها به نظرتون من جدا شم یا بمونم؟ 

مامانم از بابام وقتی من هفت سالم بود جدا شد بعد چند سال مجدد ازدواج کرد که چند سال پیش دوباره جدا شد .

خودمم قبلا تو سن پایین ازدواج نا موفق  داشتم ولی تایم کوتاهی بود .یه سالم نبودکه ازدواج کردم. 

الان از زندگیم راضی نیستم .حس خوشبختی ندارم . اصلا منو شوهرم و خانوادش باهم اوکی نیستیم .خیلی عذاب کشیدم و میکشم .خیلی مورد های اخلاقی داره .خیلی .دوست ندارم با ذکر جزئیات بگم .الان هم یه بچه یه ساله دارم .مادرم خودش یه خونه داره و داره کار میکنه .افسردگی داشت که تحت نظر دکتر الان حالش بهتره و همچنان تحت نظره.الان مورد برای ازدواج مجدد هم دارم که ظاهرا با طلاق گرفتن خیلی بهتر از زندگی فعلیم میتونم تشکیل زندگی بدم با ازدواج مجدد .حتی مورد پسر هم هست برام .مهندس و .....

نامزدیمون همش ۴ ماه طول کشید بعدشم میگم که ازدواج دوممه نمیتونسم بعد عقد بگم نمیخوامش و دوباره طلاق ...

منم در شرف طلاق اولم 

انقد ترسای این مدلی دارم که بیفتم تو چاه 

هرچند به ازدواج فکر نمیکنم ولی بالاخره ۱۰ سال دیگه ...!

میشه شما که خانم وکیلی تحصیل کرده ایی برای ارامشتم شده بری مشاور؟

من کلا بهش اهمیت نمیدم چون واسم مُرده...ولی این لاکردار اصلا زندگی مشترک معنی نمیده که.. طرز فکر اف ...

چی بگم والا از دست این مردا ...خدا به زندگیت ارامش بده گلم

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
دروغگو رو کامل درک میکنم  ولی خوشبختانه من بچه ندارم فقط بدبختیم اینجاست که ازدواج دوممه😔

منم 😐😐😐

زندگیمو نوشتم برو بخون 

داغون تر از من نیستی 

اگه شرایطم داغون نبود یه درصد نمیموندم 

به نظرت بمونم یا برم؟؟؟

بچه ها به نظرتون من جدا شم یا بمونم؟  مامانم از بابام وقتی من هفت سالم بود جدا شد بعد چند سال ...

عزیزم تصمیم باتوعه جایی باش که خوشبختی چون یبار زندگی میکنی

فقط عاطفی تصمیم نگیر با منطق کاااامل !!!از چاله نیفت تو‌چاه!

بچه ها به نظرتون من جدا شم یا بمونم؟  مامانم از بابام وقتی من هفت سالم بود جدا شد بعد چند سال ...

عزیزم اگه حس خوشبختی نداری و واقعا نمیتونی باهاش بسازی و خونوادت غصه نمیخورن جدا شو

ولی من فکر میکنم تو داری احساسی برخورد میکنی چون یکی هست که گفته من هستم..

فکر کن اون طرف نیست اصلا بعد کامل فکراتو بکن اونو تو هیچ جای زندگیت درنظر نگیر بعد تصمیم بگیر

منم 😐😐😐 زندگیمو نوشتم برو بخون  داغون تر از من نیستی  اگه شرایطم داغون نبود یه درصد ...

میخونم حتما

ولی نگو داغونتر از من نیستی

من ازدواج دوممه، بابام بیش از حد حساسه..تو طلاق اولم به چشم پیر شدنش رو دیدم...هنوزم غصه طلاقم رو میخوره

من اصلا شرایط طلاق رو ندارم و خیلی زندگی بیخودی دارم

تازه اگه من طلاقم بگیرم زندکی خواهرمم بهم میخوره

خیلی چیزا هست که نمیدونین و منو واقعا شکسته😔