2777
2789
اونایی ک میگیرید راضی هستین از کارشون واقعا تمیز میکنن؟؟؟؟

این اقا که واقعا خوبه

فقط چون خیلی بدقوله، من معمولا جلوتر از عید میگم بیاد که دست بند نمونم

چند بار مامانم سر بدقولیاش تصمیم گرفت کارگر جدید بگیره ولی از کارای هیچکدوم راضی نبود. باز زنگ زد به خودش!!!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
ساعتي ده نهارهم ميدم ولي هربار ميگيرم پشيمون ميشم از بس بد كارميكنن ادم خجالتي هستم رومم نميسه تذكر ...

من خوب تذکر میدم.میگم دوباره پاک کن.یا از فلان دستمال استفاده کن.خب کار طرف همینه دیگه.پولش باید حلال باشه.بیاد گند بزنه بره نمیشه که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعتي ده نهارهم ميدم ولي هربار ميگيرم پشيمون ميشم از بس بد كارميكنن ادم خجالتي هستم رومم نميسه تذكر ...

منم روم نمیشه هی بگم اینکارو کن اون کارو کن،اونقدم درگیرم نیاز دارم به یه کمک کار ولی نمیتونم با خودم کنار بیام

۴۵ متره

حتما کارگرو بیار

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
یه سوال وقتی میاد خودتون چی کار میکنید... پیشش میمونید یا میرین ی جا دیگه.. من میخوام بگیرم ب این ف ...

کارای عادی خودت

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
یه سوال وقتی میاد خودتون چی کار میکنید... پیشش میمونید یا میرین ی جا دیگه.. من میخوام بگیرم ب این ف ...

خودمم کمکش میکنم.و میگم چیکار کنه.باید بالا سرش باشی ببینی کجا رو تمیزکرد کجا مونده.فقط گرم نگیری .خواست حرف بزنه زیاد اهمیت نده.بعضیا میان فقط واسه حرف زدن

😐😐

فکر کردم ۲۵۰ متره خونه کوچیک که خیلی خوبه راحت تمیز میشه 

کارای عادی خودت

مثلا داره اپشزخونه تمیز میکنه.. میری تو اتاق؟؟؟

من کلافه ام از وضع خونه م حال و نای کار کردن ندارم...

یکیو میخوام بیاد تو همه کابینتا و کمد و کشوها رو بریزه بیرون مرتب کنه.... 

واقعا دغدغه م اینه بقیه رو خودم میتونم