2777
2789

ساعتي ده نهارهم ميدم ولي هربار ميگيرم پشيمون ميشم از بس بد كارميكنن ادم خجالتي هستم رومم نميسه تذكر بدم خودم پا ب پاش كارميكنم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کار تمیز کردن و جارو برقی و سرویسا و ...باشه ساعتی ۱۵ ناهارم میدم ولی کرایه با خودشه 

سر بارداریمم   از ماه سومم میومد تا ماه چهارم که نی نیم سقط شد غذا درست میکرد و گردگیری و ..کارای سبک انجام میداد و تا ظهر میرفت ساعتی ۱۰ میگرفت 

منم قراره کار کنم عزیزم قرار نیست کارگر بگیرم😔

خونه تون چند متره انقدر غصه دااری

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
هروزوز میاد فقط گردگیری و پخت و پز کارای سنگین نمیکنه روزی 50

چه خوبه

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
آقا میتونه کارهای ریز انجام بده؟؟؟

اونقدر کارش عالیه و تمیز و دقیقه و با جون و دل کار میکنه که بیشتر از 20 ساله میاد خونه هامون و بهش اعتماد کامل داریم

خیلی ادم درستیه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
منم قراره کار کنم عزیزم قرار نیست کارگر بگیرم😔

کار کردن عیب نیست عزیزم افرین به غیرتت

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

کل خونه رو تمیز کرد دیوارا اشپزخونه حموم و اتاق خوابا سرویس  ۸ ساعته تموم کرد تقریبا و ۸۰ گرفت ولی ۱۰۰ میدیم هر بار میاد چون زن بیوه اس و ی بچه داره

غذا باشه میدم ببره یا برنج خام یا سبزی اماده

زحمت میکشن بعضیاشون با جون دل کار میکنن