2777
2789
عنوان

همه چیو به روی شوهرم اوردم

1941 بازدید | 88 پست

همیشه تو سکوت فداکاری کردم

همه رفتاراشو تحمل کردم

امشب حال تمیز کردن خونه رو نداشتم خونه ریخت و پاش بود، وقتی داشتیم میرفتیم بیرون عین دیوونه ها داد میزد تو ماشین ، بهم گف من زن کثیف نمیخام! گف تو خاصیتت تو خونه چیه؟ همیشه خوشیامو خراب کردی!

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم اونایی ک میشناسنم میدونن اخیرا با بابامم درگیر شده 

بهم گف خوشی زده زیر دلت

وقتی نذاشتم بابا ننت بیان خونم برا دیدنت میفهمی تو چ عافیتی زندگی میکنی!

هیچی نگفتم ، اومدیم خونه ،لباساشو عوض کرد و همونجوری ک دلشت در کمدا رو به هم میکوبید رفت

هیچی نگفتم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

اها یادم رفت بگم، بهم گف من بچه نمیخواستم! بچه اوردی جای خودتو محکم کنی! بازم هیچی نگفتم

وقتی رفت زدم زیر گریه

همه توانمو جمع کردم و نیم ساعت بعد زنگ زدم بهش

یک روز آخوند توتلویزیون میگفت وظیفه زن کار کردن نیست اگه هم کار کنه تو خونه لطف میکنه حالا مردها قصداخ فکر میکنند زن باید خودش رو بکشه تو خونه وبیرون درحالی که زن باید توخونه مثل فرشته ها باید به خودش فقط برسه 

متنفرم از مردایی که به زن به چشم یه کلفت نگاه میکنن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😡

کلفتی نیست اما اهمیت دادن به زندگی وگرم بودن محیط خونه عشق زن وبه زندگیش نشون میده دقت کردی وقتی بیحوصله ای حال هیچکاریو نداری پس کلفتی نیست جونم