2777
2789

بچه ها کسایی هستن اینجا که قصد بارداری داشته باشن یا باردار باشن یا بچه دار باشن و در کنارش فعالیت کاری یا درسی داشته باشن.؟؟

میخوام بدونم چطوری میشه هم به شوهر و زندگی رسید هم به درس و شغلمون و هم به بچه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شاغلم باردارم هستم اول ماه ششم.از صبح ساعت شش بیدار میشم شش و نیم میزنم بیرون تا پنج سرکارم تا برسم خونه میشه 6.30.یه شام آماده کنم و ناهار فردامونو میرم میخوابم.اما آخر هفته روز نظافت و رسیدگی به خونه هست البته با همکاری همسر

آری شود ولیکن به خون جگر شود. من نمونه شم. امروزم مریضم اداره نرفتم بچه هامم پیش مامانمن که اونا مریض نشن

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

من پسرم 50 روزه بود برگشتم دانشگاه 

باشگاهم میرفتم

همسرمم کمکم کرد خیلی 

الانم 6 سالشه و من همچنان برنامه های خودمو دارم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من شاغل بودم و بچه دار شدم........همسرم خیلی کمک میکرد اذیت نشدم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

منکه نتونستم

چون وقتی بچم دنیا اومد شغلم شیفتی بود پرستار بودم 

ورزشمم حرفه ای باید دنبال میکردم

بعد تو شهر غریب هیچ کمکی نداشتم

شغلمو گذاشتم کنار چون خیلی تداخل داشت با برنامه های زندگیم در الویت هم نبود

الویتهای من اول همسر و بچه و ورزشم هستن بعد چیزای دیگه

🧚‍♀️
من پسرم 50 روزه بود برگشتم دانشگاه  باشگاهم میرفتم همسرمم کمکم کرد خیلی  الانم 6 سالشه ...

خب یه کم بیشتر توضیح بدین مثلا بچه رو تا چه سنی کجا میزاشتین؟ پیش مامانت؟ پیش مامانش؟!!!

خب یه کم بیشتر توضیح بدین مثلا بچه رو تا چه سنی کجا میزاشتین؟ پیش مامانت؟ پیش مامانش؟!!!

نه تا 7 ماهگی خواهرم نگهش میداشت 

از هفت ماهگی بردم مهد دانشگاه

گاهی هم باباش نگهش میداشت 

همکاری همسرم خیلی موثر بود

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
منکه نتونستم چون وقتی بچم دنیا اومد شغلم شیفتی بود پرستار بودم  ورزشمم حرفه ای باید دنبال میک ...

پس باید اولویت بندی کرد!!!

من خودم دانشجوی دکتری هستم. پروژه و درسامو بسیار سنگینه. حالا که قصد بارداری دارم . همه منو میترسونن. 

میگن از بچه رو میخوای چیکار کنی؟؟؟

واقعا سوال برام شده که آیا ما مادرای فعال در زمینه های دیگه نداریم؟؟؟

پس باید اولویت بندی کرد!!! من خودم دانشجوی دکتری هستم. پروژه و درسامو بسیار سنگینه. حالا که قصد بار ...

عزیزم خود بارداری یه پروسه هست که مال هرکی یجوره.معلوم نیس تو حاملگیت خوب باشی یا نه.من خودم کامل سرپام به همه کارام میرسم اما همزمان دو نفر از اقوام باردارن بنده خداها همش بیمارستانن بس که حالشون بده.میگم که به این مورد توجه کنی.خودتو با هیچکس مقایسه نکن

پس باید اولویت بندی کرد!!! من خودم دانشجوی دکتری هستم. پروژه و درسامو بسیار سنگینه. حالا که قصد بار ...

باید به خودت مراجعه کنی

من تمام نه ماه رو داشتم فکر میکردم

حتی شش ماه مرخصیمو دو دل بودم

خیلی فکر کردم دیدم از هر جهت واقعا دشوار هست نیاز مالی هم نداشتم

اسمم هنوز تو نظام هست الانم خیلی پیشنهاد میشه بهم دکتر پسرمم که سهامدار بیمارستانه کودکان هست تو تهران هردفعه منو ببینه میگه برای کار چون تخصصم ان آی سیو هست ولی الویت من چیز دیگه اییه

به نظر من یه چیز کاملا شخصیت باید شرایط خودتو کامل در نظر بگیری شاید اصلا تونستی

🧚‍♀️