2777
2789

۵ هفته و ۵ روزشه فنچ تو دلی 

طبق پریود ۶ هفته و ۲ روزمه 

یعنی تو پریودی باردار شدم؟😐😐

بارداری قبلیم روز پاکیم تاریخ باردار شدنم بود😐😂🤭اصلا دقیق هست؟

قلب نداشت بچه ها😞گفتن برو هفته بعد برای قلب بیا

چون پلاکتام بالاست خیلی نگران تشکیل قلبشم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به زمان لقاح نداره

از روز اول آخرین قاعدگی ، تاریخ حاملگی رو حساب میکنن

و همون 6 هفته درسته 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خدا حفظش کنه

ممنونم❤️💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

کاری به زمان لقاح ندارهاز روز اول آخرین قاعدگی ، تاریخ حاملگی رو حساب میکننو همون 6 هفته درسته

آره ولی سونو دقیقا چیزی رو نشون داد که بهداشت حساب کرده بود و حالا نمی‌دونم بهداشت چجوری حساب کرده که من هرجای میزنم ۶ هفته و ۲ روزمه ولی طبق حساب بهداشت ۵ هفته و ۵ روزمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیاد دیدم تو پریودی باردار باشن طبیعیه ک

پشمکام من یادم نمیاد رابطه داشتم اونموقع یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین هوش مصنوعی زدم واست چی میگه، تو پریودی ک باردار نشدی!

(((یعنی دکتر برای سن بارداری، مبنا رو اولین روز آخرین پریود (LMP) گذاشته.
وقتی میگه "۶ هفته و ۲ روزه حامله‌ست"، یعنی از روز اول آخرین پریودش تا الان ۶ هفته و ۲ روز گذشته.

🔹 این روش رایجه چون معمولاً زمان دقیق تخمک‌گذاری و لقاح معلوم نیست، پس از پریود آخر حساب می‌کنن.
🔹 در واقع، جنین حدود ۴ هفته و ۲ روزه است (چون تخمک‌گذاری و لقاح تقریباً دو هفته بعد از شروع پریود رخ می‌ده).

وای عزیزم مبارکه ایشالا قلبشم تشکیل میشه نگران نباش

ممنونم مهربونم 😍 💗 

امیدوارم قلبش تشکیل بشه و بیاد بغلم خیلی نگران لوبیا کوچولومم🤭🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشمکام من یادم نمیاد رابطه داشتم اونموقع یا ن

ن گلم نگران نباش احتمالش واقعا نزدیک ب صفره یکی تو اون تایم باردارشه اصلنم از لحاظ شرعی درست نیست لقاح تو پریودی شکل بگیره

بعد پریودی یادت هست چندروز بعدش رابطه داشتی؟