بارداری قبلیم روز پاکیم تاریخ باردار شدنم بود😐😂🤭اصلا دقیق هست؟
قلب نداشت بچه ها😞گفتن برو هفته بعد برای قلب بیا
چون پلاکتام بالاست خیلی نگران تشکیل قلبشم
فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
کاری به زمان لقاح ندارهاز روز اول آخرین قاعدگی ، تاریخ حاملگی رو حساب میکننو همون 6 هفته درسته
آره ولی سونو دقیقا چیزی رو نشون داد که بهداشت حساب کرده بود و حالا نمیدونم بهداشت چجوری حساب کرده که من هرجای میزنم ۶ هفته و ۲ روزمه ولی طبق حساب بهداشت ۵ هفته و ۵ روزمه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
(((یعنی دکتر برای سن بارداری، مبنا رو اولین روز آخرین پریود (LMP) گذاشته. وقتی میگه "۶ هفته و ۲ روزه حاملهست"، یعنی از روز اول آخرین پریودش تا الان ۶ هفته و ۲ روز گذشته.
🔹 این روش رایجه چون معمولاً زمان دقیق تخمکگذاری و لقاح معلوم نیست، پس از پریود آخر حساب میکنن. 🔹 در واقع، جنین حدود ۴ هفته و ۲ روزه است (چون تخمکگذاری و لقاح تقریباً دو هفته بعد از شروع پریود رخ میده).
وای عزیزم مبارکه ایشالا قلبشم تشکیل میشه نگران نباش
ممنونم مهربونم 😍 💗
امیدوارم قلبش تشکیل بشه و بیاد بغلم خیلی نگران لوبیا کوچولومم🤭🥺
1
5
10
15
20
25
30
35
40