2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه یک لحظه بیاید

167 بازدید | 13 پست

خانم های متاهیل با عرض پوزش 

یه مشکلی خوردم با شوهرم شوهرم تقاضای رابطه مقعدی داره ولی من راضی نیستم. و خوشم نمیاد و حس میکنم دردی شدید داره ولی شوهرم شدید مشتاقه و حتی گفته اگه راضی بشم برام یه تیکه طلا هم میخره به خدا دروغ نمیگم و واقعا نیاز به راهنمایی شما دارم 

از اون طرف شوهرم شدیدا عصبی شده و اصرار شدید داره 

ولی من نه 

اگه امکان داره راهنمایی کنید

نی نی یار عزیز درکت میکنم ولی خواهش میکنم بزار این مشکلم حل بشه خدایی دعات میکنم 

والله مردا که همه مشتاقن چون دردش و اونا نمیکشن،البته با یه راهکارایی شاید بشه دردش و کمتر کرد ولی ضررم داره اگه عادت کنه ،در هر حال حالا برا رفع کنجکاوی تا یه حدی باهاش همکاری کن دیگه :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت رضایت داری و با این شرایط همسرت

میتونی از ژل لوبریکانت و کاندوم استفاده کنی هم بهداشت رعایت میشه هم ژل باعث میشه دردت کمتر شه

منم شوهرم بعضی وقتا اصرار مکینه

و من با رعایت اینا هر شیش ماه یکبار راضی به اینکار میشم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

اگه خودت رضایت داری و با این شرایط همسرتمیتونی از ژل لوبریکانت و کاندوم استفاده کنی هم بهداشت رعایت ...

کاندوم که اصلا نمیزاره میگه انگار با سنگ رابطه دارم و چیزی حس نمیکنم و خودش طبیعی جلوگیری میکنه 

کاندوم که اصلا نمیزاره میگه انگار با سنگ رابطه دارم و چیزی حس نمیکنم و خودش طبیعی جلوگیری میکنه

منم همین داستانو با شوهرم دارم

و از طریق واژن رابطه داریم متاسفانه باهاش دعوا هم کرفتم بازم اینکارو نمیکنه با اینکههه ناخواسته باردار شدم بازم سرش به سنگ نخورد

تو فکر اینم ایودی کنم

بهش گفتم یه بچه یه شیاف وارد مقعدش میشه چقدر درد داره گفتم منو درک کن

والله اگه دوست داشته باشه نباید اینجور اصرار کنه چون فقط یه جور فانتزیه چندان فرقی نداره ولی خب رفته رو مخش دیگه :((

منم همین داستانو با شوهرم دارمو از طریق واژن رابطه داریم متاسفانه باهاش دعوا هم کرفتم بازم اینکارو ن ...

از وقتی این ایودی رو فهمید میگه هر چقدر هزینشه میدم برو انجام بده ولی فکر کنم برا زن هایی هست که زایمان کردن من اینطوری شنیدم

از وقتی این ایودی رو فهمید میگه هر چقدر هزینشه میدم برو انجام بده ولی فکر کنم برا زن هایی هست که زای ...

من دوبار زایمان طبیعی داشتم

الان از دردش میترسم نمیرم

ولی خیلی روش جلوگیری خوبیه 

شما زایمان نداشتی؟

والله اگه دوست داشته باشه نباید اینجور اصرار کنه چون فقط یه جور فانتزیه چندان فرقی نداره ولی خب رفته ...

تازه من بخاطرش براش رابطه دهانی رو انجام دادم ولی وقتی من گفتم تو چرا انجام نیمیدی برام گفت خوشم نمیاد بهش گفتم منم خوشم نمیومد ولی چون دوست داشتم انجام دادم تو چرا انجام نمیدی 

تو رابطه فقط از من انتظار داره من هر چی انتظار دارم از نظرش الکی و بیهودس از این عصبی میشم الان باز روش های دیگه مثل مقعدی رو مطرح میکنه اصلا مگه ما حیوونیم هر چی رو باید امتحان کنی