2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پوستم خوبه اما زیر چشمام سیاهه...اضافه وزنم دارم تا میام رژیم بگیرم همون روز اول زیر چشمام گودتر ...

زیر چشم یا کبد یا آب نخوردن یا یبوست یا کلیه مشکل داره دست آخر ژن

هس ولی در کل پوست خوبی دارن پوست خراب هرچقدم ارایش داشته باشه بازم اونطور خوب نمیشه ک

بله پوست خوب و ژن خوب خیلی موثره.ولی یک سریا به بخاطر حرفه شون مجبورن ک خیلی خرج بکنن ک ب چشم من و شما ایده ال بنظر برسن ک واقعا هم میرسن.

درسته اما پوست کتایون ریاحی چرا اینقدر صافه

بازیگرارو که اصلاحرفشونزن 

اوناهزارکارمیکنن 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

زیبارویانی  که به پوست خود اهمیت میدهید امضای منم ببینید و به عکسم رای بدید😁😁😁

رای دادم 😘❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه لایه از پوستت برمیدارن و پوستت روشن تر میشه و صاف میشه نمیدونم خوبه یا نه اگر خوب باشه حتما میرم ...

فکر کنم خوبه.چون پوست دوباره خودشو میسازه. فقط نباید توی آفتاب بری

بازیگراهرچی درمیارن خرج قیافه شون میکنن

چون ازش نون درمیارن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .