2777
2789
ببین من نه جوش شاید چند تا دونه ، خیلی کوچیک . ولی جوشای سرسیاه رو بینیم خییییلی کم شدن  ر ...

ممنونم عزیزم 🌷💕

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من پوستم خوبه اما زیر چشمام سیاهه...اضافه وزنم دارم تا میام رژیم بگیرم همون روز اول زیر چشمام گودتر ...

ووواااای ک منم از سیاهی دور چشم دارم روانی میشم.راهکار اساسی پیدا کردی ب منم بوگو 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا نمیدونم. فکر میکنم چند وقت پیش (تقریبا دوسه سال پیش) یه میلیون بود الانو نمیدونم ....

یه تومان

مامان من جلسه ای 50 داد

6 جلسه رفت شد 300

منظورت همون ساییدن پوست با دستگاهه دیگه؟من دارم اشتباه میگم یعنی؟😕😕

عه چه حرفی؟بگو منم نرم اگه بده

نمیدونم میگن برای سن بالای 50 سال خوبه برای جوونا خوب نیست...

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه تومان مامان من جلسه ای 50 داد 6 جلسه رفت شد 300 منظورت همون ساییدن پوست با دستگاهه دیگه؟من دار ...

نه عزیزم شایدم من اشتباه میگم آخه من خودم نرفتم از کسی شنیدم ...

شنیدم دو مدله یکی با دستگاهه یکی با مواد شاید با مواد کار کردن ک گرونتر بوده.

نمیدونم گلم چون منم انجام ندادم

دختر داییم دستیار درمانتولوژیسته.

اون گفت حدودا یه تومن درمیاد البته دختر داییم تهرانیه من شهرستانی ... نمیدونم اینجا چقدر درمیاد....