2777
2789

بچه ها تو رو خدا حرف از ترکیدن نزنید

میخوام خواهرانه راهنماییم کنید فقط

دوماه مادرشوهرم و پدرشوهرم خونمون بودن

شوهرم خیلی خوب بود وقتی اونا بودن

بعد تا اونا رفتن بدون هیچ بحث یا دعوایی

جاشو جدا کرد الان یک ماه بیشتره جدا میخوابه و رابطه ای نداشیم

البته شوهرم این اخلاقش هست که زود قهر میکنه و یا جدا میخوابه

ولی این سری خیلی بهم برخورد

این دوماهی که مادرش اینا بودن اصلا جدا نخوابید و اخلاقش خوب بود فقط هم بخاطر اونا 

ولی تا رفتن باز روز از نو روزی از نو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا😐😐😐

ميخواي يه ام ار اي از مغز شوهرت بگيري؟؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بخاطر اونا پیشت نمیخوابه بخاطر خودت بوده دوس نداشته مامان باباش بفهمن مشکل دارین پس این اخلاق خوبیه که داره ولی برای قهر کردنش باهاش حرف زدی بپرسی چی شده؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یعنی قبلشم اینجور بوده؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

من نمیدونم شماها زبون ندارین با همدیگه حرف بزنین

برو ازش بپرس ببین چرا جدا میخوابه دلیلش چیه

آخه خواهر من ما که در جریان نیستیم

تو دل اون نیستیم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)