2777
2789

سلام خانما،من امروز سي و هفتم دورم هست و بعد از يك هفته عقب انداختن ازمايش بارداريم مثبت شد،ولي عدد بتام خيلي پايينه,پنجاه و چهار هست،رفتم دكتر گفت بايد تكرار كني ممكنه خارج رحمي باشه😢

كسي تجربه ي بتاي پايين با بارداري سالم داره؟

يا خارج رحمي؟علايمش چيه؟تو رو خدا راهنمايي كنيد

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

ن بابا الکی گفته خارج رحم خواهر منم بچش رو که حامله بود بعد دوهفته عدد بتاش ۹۰ بود گفته بودن ممکنه خارج رحم باشه.الان بچش کلاس اوله

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا الکی گفته خارج رحم خواهر منم بچش رو که حامله بود بعد دوهفته عدد بتاش ۹۰ بود گفته بودن ممکنه خ ...

راست ميگي؟خيلي نگرانم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
منم بتام پایین بود ولی درد و خونریزی داشتم

هفته ي چندم درد و خونريزي داشتي؟من الان هفت روز از موعدم ميگذره

راست ميگي؟خيلي نگرانم

اره باور نکن.ن هیچم نگران نباش عدد بتات خوبه.مال من بعد دوروز ۱۱ بود.ک سقط شد بچم.روز پنج موعدم.مال شما خوبه

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
درد شدیدکمرلگن لکه بینی زیاد

ندارم اين علايم رو

الان خداروشکر بچم ۳ ماهو نیمشه.چیزی نیست نترس‌.چندروز دیگه برو آز

من ديروز آز بتا دادم،دكترم گفت فردا بازم تكرار كن بايد بالاي هشتادو هشت باشه،خيلي نگرانم كه بالا نرفته باشه

مو پنج روز از موعدم گذشته بود، خونریزیم شروع شد، درد هم از دو هفته قبلش داشتم

پس من كه الان خونريزي و درد شديد ندارم ممكنه خارج رحم نباشه؟

اگ درد و خونریزی نداری چرت میگن اصلا و ابدا هم تن. سونوگرافی زود نده احتمالا لقاحت دیر بوده برا همین فقط با ارامش صبر کن استرس اوایل سقط میاره اروم باش فقط خارج رحم ب حدی درد داره میگن تحملش سخته همون اوایل و شنیدم 80درصد خارج رحمی بتا خیلییی زیاد میشه نه خیلی کم،