2777
2789
عنوان

یه شربت اشتها آوره خوب بهم معرفی کنید ک ازش نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راسیپ دادم به پسرم ففط هفته اول اشتهاش عالی شد بعد برگشت به حالت اولش احساس کردم یکم عصبی شد و بی اشتهاییش  برگشت کمتر از یک ماهه قطعش کردم و الان که ۱۶ماهشه همچنان جنگ و دعوا داریم برا بد غذاییش 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

من برا دخترم ویتامیکس گرفتم وقتی میدم فوق العاده اشتهاش باز میشه ولییبیییی کسل میشه خواب الو میشه نه بازی نه جنبو جپشی دیگه نمیدم بهش نمی ارزه اینجوری بیحال میشه

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
من راسیپ دادم به پسرم ففط هفته اول اشتهاش عالی شد بعد برگشت به حالت اولش احساس کردم یکم عصبی شد و بی ...

بعداز قطعش اخلاق پسرت درست شد؟

آخه دختر من همینجوریشم بداخلاقه 

یا رب نظر تو برنگردد...
من برا دخترم ویتامیکس گرفتم وقتی میدم فوق العاده اشتهاش باز میشه ولییبیییی کسل میشه خواب الو میشه نه ...

دقیقا منم از همین میترسم

هیچی بدترازین نیست ک بیحال بیفتن یه گوشه

یا رب نظر تو برنگردد...
من برا دخترم ویتامیکس گرفتم وقتی میدم فوق العاده اشتهاش باز میشه ولییبیییی کسل میشه خواب الو میشه نه ...

شمه هم قبل ناهارو شام شربتو میدی؟

یا رب نظر تو برنگردد...
بعداز قطعش اخلاق پسرت درست شد؟ آخه دختر من همینجوریشم بداخلاقه 

راستی رو خواب بچم هیچ تاثیری نداشت

پسر منم بداخلاقه 😄😄ولی شاید چون توجه میکردم به داروش بیشتر تو چشمم بود اخلاقش

قطعش کردم هم خودم راحت شدم هم اون

آخه خیلی حرص میخوردم وقتی نمیخورد

الان گذاشتم به میل خودش دیگه اگه خورد که الحمدالله ولی اگه نخوره گیر نمیدم بهش 

بیشتر چسبیده به شیر خوردن

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
شمه هم قبل ناهارو شام شربتو میدی؟

نه من فقط صبا میدادم یه وعده ولی باز تا شب کسل بود .من هیجده ماهگی دهو نیم بود .۲۳این ماه دوساله میشه الان نمیدونم چنده دقیق .ولی لاغر نیست زیاد چاقم نیست .دوس داشتم یکم تپلی باشه.اخه تا یازده ماهگی خیلی تپپپپل بود لپا اندازه پرتقال بود بعد که افتاد به غذا کمکی نمیخورد الانم با زور و زحمت هی میاد شیر میخوره میهوام جداش کنم ولی تازگیا خیلی کریه میکنه نمیدم 🙁🙁

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

دختر منم فوق العاده بی اشتهاست ۲ سال و هشت ماهشه از هفت ماهگی یبوست داره . ب زور بهش غذا میدم بخدا اگه ۳ روز هم بهش چیزی ندم خودش نمیخوره یبوست هم داره هر راهی رو که بگین رفتم ولی یبوستش خوب نشد فک کنم همین بی اشتهایی باعث شد یبوست بگیره .شربت اشتها آور تاثیری روش نداره راسیپ هم بهش دادم ولی فقط عصبی میکنه  . بعضی وقتا میگم خدایا این بچه چطور میتونه رو پاهای خودش بایسته از بس که چی ی نمیخوره. بخدا دیگه نمی کشم عصبانی شدم شدیدااا

دقیقا منم از همین میترسم هیچی بدترازین نیست ک بیحال بیفتن یه گوشه

ویتامیکس رو دخترم هیچ تاثیری نداره یک ماهه دارم بهش میدم ولی انگار نه انگار حتی بی حال هم نمیشه

فک کنم دخترم استثناییهه خدایاااااااا چرا نمیخوره بخدا من عذاب میکشم

دختر منم فوق العاده بی اشتهاست ۲ سال و هشت ماهشه از هفت ماهگی یبوست داره . ب زور بهش غذا میدم بخدا ا ...

عزیزم یبوست باعث بی اشتهایی میشه.چون دفع نمیکنه تا معدش خالی بشه ودوباره بخوره.دختر من یه مدت یبوست داشت بهش سویق گندم دادم معجزه کرد.هر بار ریختم تو ماستش.میشه باهاش فرنی هم بپزی

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....