2777
2789
عنوان

یه شربت اشتها آوره خوب بهم معرفی کنید ک ازش نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 72 پست
هم سن و هم وزنه دختره منه

وزنشون کمه نه؟؟؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نوزادیشم در تلاشم ساعت خابشو تنظیم کنم ولی نمیشه یک ونیم زودتر امکان نداره

استفاده کن شاید نتیجه بگیری 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
میل خودته الان دخترم اگه شربت بش ندم نمیخوره اصلا میل به غذا نداره وخیلی از غذاها رو نمیخوره ۵سالشه ...

سر غذا خوردنشونم باید حرص بخوریم😥

همش میگم بلکه شربت یادش بندازه غذا خوردنیه

یا رب نظر تو برنگردد...
من دخترم و بردم دکتر این شربتارو بهش داده چون کم وزن . Kidi ceir. مارینوکس . ویتاریکس . با زینک خارج ...

انشالله اگه نتیجه گرفتی بیا اینجا بگو منم بخرم

یا رب نظر تو برنگردد...
عوارض نداشت؟

نه فقط خیلی خواب آوره دبگه یکماه بیشتر ندادم اما دختر عمم چهار ساله مدام داره به بچش میده دخترش هیکل شده که نگو نمیدونم قصدش از این کار چیه شما هم اگر هر دارویی دادی با پزشک مشورت کن و دایم نده که قطعا عوارض داره

سر غذا خوردنشونم باید حرص بخوریم😥 همش میگم بلکه شربت یادش بندازه غذا خوردنیه

بخدا منکه پیرشدم.از صبح که پامیشم غصه میخورم چی بدم این بخوره.صبحا فقط شیر عسل دوس داره بخوره.منم میگم هرر روز ناشتا شیر عسل معدشو داغون نکنه ؟؟؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
سر غذا خوردنشونم باید حرص بخوریم😥 همش میگم بلکه شربت یادش بندازه غذا خوردنیه

بخدا منم خیلی حرص خوردم ولی دیگه خستم شد نه متخصص بردم نه دارو دادم بش خودم مریص شدم اصلا ازبس حرص خوردم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
نه فقط خیلی خواب آوره دبگه یکماه بیشتر ندادم اما دختر عمم چهار ساله مدام داره به بچش میده دخترش هیکل ...

وای نههه نمیخام اینقد طولانی بدم

فقط درین حد ک غذا حوردن یادش بیاد

یا رب نظر تو برنگردد...
بخدا منم خیلی حرص خوردم ولی دیگه خستم شد نه متخصص بردم نه دارو دادم بش خودم مریص شدم اصلا ازبس حرص خ ...

آحه فقط غذا نخوردن نیست ک

از بس نخورده ضهیف شده هی مریض میشه همین الآنم داره آنتی بیوتیک میخوره

یا رب نظر تو برنگردد...
راسیپ یه دوره بده هم وزنش خوب میشه هم خوابش بهتر میشه هم به غذا علاقه مند میشه  من دادم به پسر ...

شما چند نوبت تو روز راسیپو میدادی؟

یا رب نظر تو برنگردد...