پودر v.mپروتئین مخصوص کودکان بگیر با شربت کلسیم مخصوص کدوکان با شربت زینک سولفات یا زینک کودکان با قرص جوشان اگر میتونی شربت سیپرو هم بگیر بده بهش بخوره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه عزیزم سویق گندم.سبوس گندمم خوبه.ولی تلخه.سویق ولی بهتره وراحت تر اصلش پیدا میشه.من هم سبوس گرفتم هم سویق.ولی سویق گندم بهتره.بخر براش.سبوس رو امتحان کردی؟؟
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
سویق گندم رو از کجا پیدا کنم؟ و چطور بهش بدم؟ دختر شما چند مدت یبوست داشت ک باهاش خوب شد ...
دختر من زمانش کوتاه بود.از عطاریا بگیر.روزی یه قاشق چای خوری بریز تو ماست بهش بده.ببین یبوست خیلی رسیدگی میخاد.الو بریز تو غذاهاش همیشه.کره مخلی بده.سبزی که عالیه.خسته نشیا مداومت داشته باش.ایشالا زود خوب میشه
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....