2777
2789
عنوان

یه شربت اشتها آوره خوب بهم معرفی کنید ک ازش نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 72 پست
عصبیش نمیکنه؟خب تا وقتی بدی اثر داره.من دخترم سر غذا خوردن دقم میده ولی شربت اشتها چارش نیست.شانس ما ...

نه نمیکنه 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وزنش که خوبه بس من چی بگم دخترم دوماه دیگه سه ساله میشه سیزده کیلو.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
والله من رفتم دکتر بهم دوتا شربت داد و یک قرص میخوردم و میخوابیدم ب مرز ترکیدن رسیدم از بس میخورم&nb ...

میشه  اسم داروهارو بگید

نیش دوست ازنیش عقرب بدترهست پس بزن عقرب که دردت کمترهست 
دختر من فقط صبحانه  تا شب شاید نهایتا یه میوه بخورع

دختر من صبحانه نمیخوره.نهار خوب میخوره.شام هم اگه بینش چیزی نخوره خوب میخوره.البته فعالیتش زیاده.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

من دخترم و بردم دکتر این شربتارو بهش داده چون کم وزن . Kidi ceir. مارینوکس . ویتاریکس . با زینک خارجی ان شاا.‌. جواب بده ی خرده وزن بگیره 

خدا به دلم آرامش از جنس خودت بده 🌷                      💔💔سرگذشتم از درگذشتم غمگین تر است 💔💔 
دختر من صبحانه نمیخوره.نهار خوب میخوره.شام هم اگه بینش چیزی نخوره خوب میخوره.البته فعالیتش زیاده.

دخترمنم یک لحظه یجا بند نیست نمیدونم از کجا کالری میسوزونه

یا رب نظر تو برنگردد...
انقد غذا نخورده معدش جمع شده دیگه هیچی نمیخوره میخام ی مدت کوتاه بدم

میل خودته الان دخترم اگه شربت بش ندم نمیخوره اصلا میل به غذا نداره وخیلی از غذاها رو نمیخوره ۵سالشه ۱۴ونیم کیلو خیلی متخصص بردم ولی فایده نداش

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
عوارض نداشت؟

یه دونه شربت باریج هست.عصاره ی اناره.اون باز گیاهیه.لز اینا بهتره.اللن که فصل اناره اب انار بده.یا رب انار اینا اشتها رو باز میکنه