2777
2789
عنوان

تو نقشه خونه کمکم کنید

2943 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .اگه خدا کمک کنه بلاخره ما هم میخواییم صاحب خونه بشیم .البته خدا قسمت همه بکنه.الان باید نقشه خونه رو طراحی کنیم .مهندس گفه هر طرحی یا چیزی تو ذهنتون هست بنویسید تا من براساسش طراحی کنم.حالا هر کس نظری یا تجربه ای داره لطفا بگید.متراژش هم ۱۷۰ الی ۲۰۰ متر.مثلا جای دستشویی و حمام یا آشپز خانه دوم یا هر چیز دیگه ای.لطفا کمکم چون نقشه خیلی مهمه

من به شخصه اگه خودم خونه بسازم 

حموم و دستشویی و اتاقهارو تو راه رو میذارم 

حموم دستشویی هم یه جا درست میکنم تو یه راه رو میذارم یه سمت حموم یه قسمت دستشویی 

حتما هم سه خواب درست کن اشپزخونه تو بزرگ بردار 

اون ک شما نباید بگی . چیزایی ک مهمه و شما باید بگی مثلا اینکه ک میخوای هالت اتوبوسی باشه یا مربع . هال عمومی خصوصیم خوبه یعنی دوتا هال کنه وارد میشی عمومی .یکیم خصوصی. بعد مطبخ حتماااا باشه خیلی خوبه و اینکه خیلی کوچیکم نباشه . بعد مثلا بگو ابعاد توالت طوری طراحی کنه ک روشوییت بتونی از دستشویی جدا کنی یعنی یکم بزرگتر باشه ک بینش در بذاری. بعد حمام داخل اتاق خوابتون بگی بزنه خوبه. میشه حمام خصوصی تون و یکیم عمومی داری

لطفا لایک نکنین مرسی💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه با طرح ايده ال من به اين صورته 

يه قسمت عمومي كه شامل اتاق پذيرايي و دستشويي و از بخش خصوصي  خونه جدا باشه كه شامل هال و اتاق خوابها

هستن و حموم و دستشويي خصوصي خودتون

اشپزخونه بين اين دو بخش قرار بگيره 

يه اتاقك مانند هم كنار اشپزخونه كه نقش انبار ، جاي ماشين لباسشويي و خشك كن ، سبد لباسهاي كثيف ، اتو، جارو برقي ... اينا باشه با يه تراس كنارش

محل قرارگیری خودش بهتر میدونه چون مثلا اشپرخونه و مطبخ باید حتما پنجره بخوره. اهان چیزی ک خیلی مهمه اینه ک بگو پنجره هات بزرگ بگیره. و دومین چیزی ک مهمه نما بیرونیه. ببین ما هم داریم میسازیم مهندس احمق ما نما بیرونی طراحی نکرده بود ساده گرفته بود بعد ک رفتیم تو نما ما گفتیم رومی میخوایم گفتن نمیشه نقشه شما صاف بالا اومده . کلیییی خسارت نما رو دادیم ک دوباره درست کنن در صورتی ک اگه از اول پیش بینی میشد با یه هزینه خیییلی کمتر و با استقامت بیشتر میشد درش اورد

لطفا لایک نکنین مرسی💝
من خودم خونه دوبلکس اصلا دوس ندارم .نظر شما چیه؟

چند طبقه اس؟ خونه دوبلکس تو اپارتمان فقط طبقه اول میشه کرد. البته دوبلکس های جدید نه اونایی ک 5_6 تا پله بیشتر نداره اونا رو میشه همه طبقاتش

لطفا لایک نکنین مرسی💝
يه نكته خوبي از يكي شنيدم كه اتاق پدر و مادر ( قاعدتا اتاق بزرگتر) كنار اتاقهاي ديگه نباشه از هم يه ...

اینم فکر خوبیه.دوس دارم یه اتاق کار شش متری هم داشته باشیم  برای کتابخونه و کارای اینجوری.ولی چیدمانشونو نمیدونم چطوری باشه

اين ديگه هنر ارشيتكته كه بهترين چيدمان رو براي موارد مورد نظر شما انتخاب كنه وگرنه واسه چي  بهش پول بدين خودتون يه معمار بنا ميگيرين بسازه، يارو از سر خودش داره باز ميكنه انگار

بنده خدا خودش گفت چون نقشه خونه مهمه اول فکراتون رو بکنید.که چه چیزای خاصی تو ذهنت هست یا جای طرح خاصی رو دیدین و میپسندین بگید تا راحت طبق سلایق خودتون براتون طراحی کنم