سلام دوستان .اگه خدا کمک کنه بلاخره ما هم میخواییم صاحب خونه بشیم .البته خدا قسمت همه بکنه.الان باید نقشه خونه رو طراحی کنیم .مهندس گفه هر طرحی یا چیزی تو ذهنتون هست بنویسید تا من براساسش طراحی کنم.حالا هر کس نظری یا تجربه ای داره لطفا بگید.متراژش هم ۱۷۰ الی ۲۰۰ متر.مثلا جای دستشویی و حمام یا آشپز خانه دوم یا هر چیز دیگه ای.لطفا کمکم چون نقشه خیلی مهمه
اگه سه خوابه اصولا دوتا اتاق کنار هم میگیرند .یه اتاق میگن اتاق مهمان جدا از اون دو اتاق تو هاله. که اون یکم بزرگترم میگیرند میشه اتاق زن و شوهر ،و اتاق بچه ها کنار هم میگیرند. ولی بازم سلیقه ایه مامان من هر سه تا اتاق گفت کنار هم باشه و جدا از هال . ولی گفتم اصلش بالایی رو بیشتر انجام میدن
خب ویلایی یعنی یک طبقه اس ؟ من خودم خونه دوبلکس دوس دارم ولی دوبلکس جدید اولا باید متراژ خونه خیلی زیاد باشه چون تو هال یه فضای بزرگی رو میگیرن ب عنوان آسانسور یا بالا بر .و در واقع 2 طبقه اش میکنن.قبلا تو دوبلکس ها فقط حموم دستشویی و اتاق خوابها بالا میذاشتن الان نه هم هال میذارن هم اشپزخونه یعنی عین یه خونه بالام درست میکنن پایینم هس فقط اتاق خواب نداره و پایین هالش خب خیلی بزرگتره و بالاش هال کوچیک. ولی من برای خونه 170_200 بنظرم ساده باشه بهتره تا دوبلکس