2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری و غیر جاری نداره

هر آدمی اطرافمون باشه یکم زندگیش از ما بهتر باشه توی دلمون میگیم فلانی شانس داره فلانی از پشت کوه اومده ببین چه خوشبخت شده و از این قبیل حرفا

حالا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من 

به مقدار فراوااااااان در حدی که  اگه بگم بیاین خونمون برادرشوهرم جلو همه و جلو زنش میگه نه قربون دستت من نمیتونم وسایل جهاز تورا برا زنم بخرم نمیتونم چیزایی که داری عینشو برا این‌خانم بخرم وسعم نمیرسه درنتیجه رفت و آمد نکنیم بهتره 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

من والا خسته شدم از نگاهاش دیگه بقرآن راحت نمیتونم لباس نو تن خودم یا بچم کنم حتی اکثرا چند قطره اشک از چشمای شهلاییش 😝 جاری میکنه اه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️