2777
2789
عنوان

نفخ و یبوست مزمن

4435 بازدید | 22 پست

دوستان من خیلی نفخ میکنم کلافه م کرده خیلی بده خیلی یبوست مزمن هم دارم اونم بد دردریه

نمیدونم مال کم تحرکیه مال مواد غذایی... 

هم تحرک دارم ورزش میکنم هم رعایت موادغذایی 

خیلی سختمه راه حل خانگی ندارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر نفاخه باید بخورم هم یبوست میاره هم نفاخه 

شیر برای منکه یبوست نمیاره!! حتما شیر سرد میخوری؟؟ شیر رو داغ کن تقریبا داغ بخور و حتما باخرما باشه اول قشنگ خرما رو بجو نرمش کن بعد شیر بخور یه خرما دو قورت شیر اینجوری.

کلا چیا میخوری؟؟ اگر بی پروا برنج و ماکاراونی و کیک و تنقلات امثالهم میخوری طفلی روده ات جون نداره هضمش کنه . کاهو باروغن زیتون بخور، سوپ جو، اش زیره ، ابگوشت و ارده شیره انگور بخور.ماست و برنج یبوست شدید میاره

شیر برای منکه یبوست نمیاره!! حتما شیر سرد میخوری؟؟ شیر رو داغ کن تقریبا داغ بخور و حتما باخرما باشه ...

من خیلی آدم هوسی هستم دائم هوس چیزی میکنم راس میگین باید رعایت کنم

عزیزم منم مدتی مشکل یبوست داشتم اصلا با قرص و شربت خوب نشدم...ولی طب سنتی جواب داد واسم....هر شب دو قاشق خاکشیر داخل یه لیوان اب خیس کن چندتا دونه الو بخارا بنداز داخلش بزار تا صبح بمونه صبح هم الو هم اب خاکشیر رو بخور...بدمزه میشه ولی خوووب جواب میده