2777
2789
عنوان

۸ روز مونده به موعد کسی این علائمو داشته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 106 پست
عزیزم بارداری اگه الان بی بی بزنی مشخص میشه حتما زود لقاحت تشکیل شده مثه من ..فردا صبح بزن

وای خدا یعنی نشون میده ؟آخه تخمک گذاریمم زود بود وای خدا اینطوری میگید خ خوشحال میشم

از کی علائمتون شروع شد

از بعد تخمک گذاریم کم کم علایمم شروع شد چون من بعدی پاک شدنم تا روز تخمک گذاری اقدام کردم بعدش علایم شروع شد مخصوصا ترشح ابکی زیاااد

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا راست میگین ،خودمم خ امیدوارم با تموم وجودم حس میکنم ،الان زود نیست؟کیت تخمک گذاریم ۱۴ سیکلم دو ...

واسه من روز۲۳سیکلم هاله انداخت،هفت روز بعدازبارداری دقیقا همین علایم وداشتم

وای خدا یعنی نشون میده ؟آخه تخمک گذاریمم زود بود وای خدا اینطوری میگید خ خوشحال میشم

شایدم نشون نده ها چون ۸روز مونده ...من این علایمو داشتم ولی یه روز قبل موعد زدم که نخوره تو ذوقم 

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
از بعد تخمک گذاریم کم کم علایمم شروع شد چون من بعدی پاک شدنم تا روز تخمک گذاری اقدام کردم بعدش علایم ...

آفرین منم بعد تخمک گذاری علائم شروع شد بخصوص بخصوص ترشحات آبکی الان چند روزه دارم

واسه من روز۲۳سیکلم هاله انداخت،هفت روز بعدازبارداری دقیقا همین علایم وداشتم

سیکل هاتون چند روزه بود خوشبحالتون 

وای بخدا ذوق میکنم اینطوری میگین خودمم خ دلم روشنه

من خیلیا رو دیدم خیلی دیر ازمایششون مثبت شده مثلا چندروز عقب انداختن ولی خیلیا قبل پری منم قبل پری مشخص شد توهم فک کنم قبل پری مشخص میشه چون علایم بارداری داری وقتی ترشحات ابکی لزج بیاد بدون بارداری

کیت واقعا خوبه؟؟؟؟؟؟؟یعنی جواب میده؟!من یه ساله اقدامم ولی نمیشه که نمیشه...

اره خ خوبه حتما بگیر استفاده کن دقیق بذار ۲۰ دقیقه بمون تو ادرار و بعد استفاده کن

منم ی خرده بیشتر صبر مبکنم 

اره صبر کن الان شاید باردار بلشی ولی چون زود بزنی شاید نشون نده ناراحت بشی پس صبر کن که قشنگ خطش پر رنگ بشه

من خیلیا رو دیدم خیلی دیر ازمایششون مثبت شده مثلا چندروز عقب انداختن ولی خیلیا قبل پری منم قبل پری م ...

خودمم میگم زود نشون میده بیشتر از همه این ترشحات ابکی دلمو خوش کرده که هیچوقت اینطوری نبودم

سیکل هاتون چند روزه بود خوشبحالتون  وای بخدا ذوق میکنم اینطوری میگین خودمم خ دلم روشنه

شما کیتت میگی دو خط شد یعنی چی؟

یعنی قبلش میزدی ی خط بود بعد خط پایینی که هاله انداخت میگی دو خط شد یا روزی که خط پایینی پررنگ شد رو میگی دو خط شدن؟

🌷
آفرین منم بعد تخمک گذاری علائم شروع شد بخصوص بخصوص ترشحات آبکی الان چند روزه دارم

وای منم خیلی ترشح ابکی داشتم روانی شده بودم