2777
2789
عنوان

۸ روز مونده به موعد کسی این علائمو داشته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 106 پست

من همش خوابم میومد خسته بودم نفخ داشتم تخمدونم تیر میکشید تکرر ادار ترشح ابکی طوریکه خیسس میشدم سردرد خفیف نفسم میگرف زود داغ میشدم 

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش خوابم میومد خسته بودم نفخ داشتم تخمدونم تیر میکشید تکرر ادار ترشح ابکی طوریکه خیسس میشدم سردر ...

منم همینطورم سردرد خفیف دارم منم مدام ترشح ازم میاد سفید و ابکی 

دیروز بیبی زدم منفی بود.ولی یکدقه بعد انداختمش.حالامیگن چنساعت باشه نشون میده دقیقتر.فردامیزنم دوبار ...

آره بعضی ها بعد چند ساعت نشون میده مارک rodes بگیر خ سریع نشون میده

خدا کنه منم باردار باشم سمت چپم خ درد میکنه ،با کمردرد  این ماه روزای تخمک گذاریم اقدام کردم خ ...

تهوع رو داری ولی کم ولی همون اول مشخص نمیشه از چی بدت میاد از چی خوشت میاد منم اوایل فک میکردم از چیزی بدم‌میاد یا خوشم‌میاد ولی همش مال قبل بوده ربطی به حاملگی نداشت الان که یکم گذشته از چیزایی که همش میخوردم الان بهش فک میکنم میخوام بالا بیارم هفته ۵ به بعد مشخص میشه از چی خوشت میاد یا بدت میاد

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
صددرصد بارداری بی بی چک حتما الان نشون میده ی بی بی بزن

واقعا راست میگین ،خودمم خ امیدوارم با تموم وجودم حس میکنم ،الان زود نیست؟کیت تخمک گذاریم ۱۴ سیکلم دو خط شد تا ۱۷ سیکل اقدام کردم بنظرتون الان ۸ روز مونده نشون میده؟؟

نه سفید رنگ و آبکی ،عفونت ترشحاتش رنگ داره 

عزیزم بارداری اگه الان بی بی بزنی مشخص میشه حتما زود لقاحت تشکیل شده مثه من ..فردا صبح بزن

آره میگیره و ول میکنه و تا موعدم ۸ روز مونده درد این موقع سیکلم تا حالا تجربه نکردم  دلم هعی ص ...

منم همینطور بودم خیلی به پری مونده بود این علایمو داشتم

تهوع رو داری ولی کم ولی همون اول مشخص نمیشه از چی بدت میاد از چی خوشت میاد منم اوایل فک میکردم از چی ...

تهوع بخاطر غذای خاصی نبود ساعت ۶ صبح بیدار شدم داشتم صبحانه حاضر میکردم یکدفعه تهوع شدید گرفتم و نشستم رو زمین بعد سریع رفع شد 

واقعا راست میگین ،خودمم خ امیدوارم با تموم وجودم حس میکنم ،الان زود نیست؟کیت تخمک گذاریم ۱۴ سیکلم دو ...

کیت واقعا خوبه؟؟؟؟؟؟؟یعنی جواب میده؟!من یه ساله اقدامم ولی نمیشه که نمیشه...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜