2777
2789
عنوان

آمپول hcgحتما باید شب زد؟

103 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امپول و نمیشه عصر زد؟آخه من هرجور حسابش میکنم شب بزنم اگه بعد 36آزاد شه و فقط تخمکم 12ساعت زنده باسه اونموقع نزدیکی ندارم ماه پیش10 شب زدم روز بعد 12شب رابطه داشتم شب بعدشم داشتم ولی نگرفت تمام آزمایشاو سونوگرافی دادیم مشکلیم نداریم

نه 

شب و روز نداره که 

فقط ازمن به تو نصیحت ۲ سال بمن گفتن یک درمیون رابطه ،دقیقا بار آخری که هروزش کردم باردار شدم ،۵ روز پشت سرهم نه کمتر نه بیشتر ،اچ سی جی هم زدم مثل همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  شب و روز نداره که  فقط ازمن به تو نصیحت ۲ سال بمن گفتن یک درمیون رابطه ،دقیقا بار آخ ...

جنسیت نینی چی شد؟دارویی خوردی؟یاته کی hcgزدی؟فولی چند داشتی

البته ببخشید

من خیلی شنیدنم چونکه عضلانیه 36ساعت بعد آزاد میشه؟شما دوتا 5000زدی؟

آره دوتا باهم زدن.میگن دوازده یا چهارده ساعت بعدش رابطه داشته باشید .من همون شب و فردا شبش داشتم.توکل به خدا ببینم چی میشه😁

شوهرت ضعیف نباشه میشه  شوهرم ۷۰ میلیون اس داشت

نمیدونم چون قبل رابطه تو آب و سرکه میشینم این دوماه واسم نمیگیره آخه خیلی دوس دارم خدا بهم یه دختر سالم درکنار پسرم بهم بده

نمیدونم چون قبل رابطه تو آب و سرکه میشینم این دوماه واسم نمیگیره آخه خیلی دوس دارم خدا بهم یه دختر س ...

عزیزم تو این چیزا نشین همین چیزا شاید باعث از بین بردن اسپرم میشه.سالم باشه هرچی شد😙

جنسیت نینی چی شد؟دارویی خوردی؟یاته کی hcgزدی؟فولی چند داشتی البته ببخشید

جنسیت پسر 

۵ تا دونه قرص لتروزول خوردم یه آمپول اچ سی جی ۵۰۰۰ هم زدم ،روز ۱۴ پری زدم ،

فقط هم یه دونه  فولیکول سمت چپ داشتم سایز ۱۷ 

منم لتروزول خوردم این ماه فولی 20داشتم و 15 بقیه 4و8بودن اون یدونه 20اازادشده بود امپول زدم بینم چی ...

من کلومیفن خوردم تو سونوم ضخامتم کم بود ولی فولی 23داشتم الان آمپول زدم