2777
2789

وای از هتوون ممنون عشقا دلگرمم کردین پس عوض نمیکنم الهی فداتون بشم مهربونا که نظر دادین شوهرم از کاور متنفره معتقده وقتی کتور بزاری روشون یعنی به مهمون میگی نشین روش هههه میگه تو پذیرایی بزاریم جلوش راحتیارو بزاریم که بچه ها نرن هی دستمالی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکیه گاهش زیادی بلنده

خود مبل هم راحت و مناسب استفاده نیست. مگر بعنوان دکوری بهش نگاه کنی.

من باشم در درجه اول راحتی مبل رو در نظر میگیرم که تو سن کم درگیر زانودرد نشم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
وای از هتوون ممنون عشقا دلگرمم کردین پس عوض نمیکنم الهی فداتون بشم مهربونا که نظر دادین شوهرم از کاو ...

كاور نشستنى روش صداميده ازم عرقم ميكنه زود خوب نيست

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
وای از هتوون ممنون عشقا دلگرمم کردین پس عوض نمیکنم الهی فداتون بشم مهربونا که نظر دادین شوهرم از کاو ...

منم كاور دوس ندارم دنيا دو روزه ادم بايد از وسايلش لذت ببره

دور از جونت مگه رفيق اخرتمونه

مبلاتم خيلي قشنگه مباركت باشه ❤️❤️

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

با شوهرت موافقم.مبارکت باشن عزیزدلم. انشااله بشادی استفادشون کنی.خیلی شیکن.فضات هم که بزرگه عالی میشن.فقط سعی کل دیگه چیدمان کل سالنت مثل مبل هات سلطنتی باشه

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
اونهمه ظرافت ندارناااا اين مدلام تقريبا مثله ماله استارتره

خدایی ظریف تره

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
وای از دکوراسیون سلطنتی بدم میاد بعد همهه میگن برا جهازت سلطنتی بگیرخراب نمیشه .از دکوراسیون مدرن ور ...

خرابي مبل فقط ب جنس و كاري ك رو مبل انجام شده ربط داره

ب راحتي و سلطنتي نيس

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
وای از دکوراسیون سلطنتی بدم میاد بعد همهه میگن برا جهازت سلطنتی بگیرخراب نمیشه .از دکوراسیون مدرن ور ...

خراب نشدنش اینه که روش نمیشینی چون راحت نیست و مجبوری سیخ بشینی. اینجوری میشه که ترجیح میدی رو زمین بشینی نه روی مبل و مبل نو میمونه:)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد