وای از هتوون ممنون عشقا دلگرمم کردین پس عوض نمیکنم الهی فداتون بشم مهربونا که نظر دادین شوهرم از کاور متنفره معتقده وقتی کتور بزاری روشون یعنی به مهمون میگی نشین روش هههه میگه تو پذیرایی بزاریم جلوش راحتیارو بزاریم که بچه ها نرن هی دستمالی کنن
وای از هتوون ممنون عشقا دلگرمم کردین پس عوض نمیکنم الهی فداتون بشم مهربونا که نظر دادین شوهرم از کاو ...
با شوهرت موافقم.مبارکت باشن عزیزدلم. انشااله بشادی استفادشون کنی.خیلی شیکن.فضات هم که بزرگه عالی میشن.فقط سعی کل دیگه چیدمان کل سالنت مثل مبل هات سلطنتی باشه
من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
اونهمه ظرافت ندارناااا اين مدلام تقريبا مثله ماله استارتره
خدایی ظریف تره
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.