2777
2789
خب برا مهمون كاورو بردار برا خودتون كاور بذار كه كثيف نشه 

اینقدر ادم ترو فرزی نیستم 😉😉😉حوصله بردار بزارم ندارم هی جمع کنن کجا بزارم ؟؟؟؟همون اصلا نزارم راحتترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين مبلاى منه دوسال پيش از خوده توليدى ٥مليون خديديم بعددوسال عين روز اولشه كلا خيليم رفت امد داريم

عزیزم خونه‌ت و وسایلت خیلی شیک.اگر ناراحت نمیشی یه نظری بدم.اول اینکه عسلی هارو از جلو مبلات وردار،حالا شایدم خودن موقت گذاشتی،اگرنه همیشه میزاری اونجا بنظرم ورشون داری بزاری ما بین‌مبل هات بهتره.رو میزی و عسلی هات رو هم حتما عوض کن و طرح جدید بنداز یا ننداز،اینا ابهت مبل هات رو هم زیر سوال برده.چیدمان بوفه ت فوق العاده س اما اون گل و گلدون روش اصلا هم‌خونی نداره باش،ورش دار بزارش روی میز جلو مبلی بجای اون شکلات خوری ساده،شکلات خوریت خیلی ساده س بزارش تو‌اشپز خونه....ناراحت نشی که گفتم ها،خواهرانه نظر دادم چون خونه ت و وسایلت ب دلم نشسته بودن.

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
عزیزم خونه‌ت و وسایلت خیلی شیک.اگر ناراحت نمیشی یه نظری بدم.اول اینکه عسلی هارو از جلو مبلات وردار،ح ...

لطف دارى عزيزم عكس و بعد رفتن مهمونا گرفتم عسلى به خاطر اون وسطه شكلات خورى هم شكستش😂😂دخترم به درك واصلش كرد😥ممنون از پيشنهادهايى كه دادى عزيززم🥰

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
عزیزم راستشو بخواین من پرمنبت اصلا دوست ندارم خیلیم گشتم اینروزا اینکارا اتفاقا بخاطر اینکه خیلی مور ...

بنظر منم تو دید اول زشت بودن اما تو ی مغازه چیده بودن بنظرم بی نظیر بود

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
لطف دارى عزيزم عكس و بعد رفتن مهمونا گرفتم عسلى به خاطر اون وسطه شكلات خورى هم شكستش😂😂دخترم به درك ...

قربونت گلم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت