2777
2789

سلام

من سه چهار ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم

حس میکنم زمان تخمک گذاریمو درست نمیفهمم

دوره پریودم بین ۲۸ تا ۳۲ روز متغیره و پریود هم ۷، ۸ روزه هست معمولا که دو سه روزش خونریزی هست و بقیه اش لکه بینی

از وقتی اقدام رو شروع کردم تقریبا تو کل دوره زیر دلم کمی درد میکنه و تیر میکشه و سینه ها تقریبا از روز ۱۵ حساس و بزرگ میشه و خونریزیم هم کمتر شده در حالیکه قبلا اصلا اینطور نبودم

موقع پریودم هم از روز قبل انقباضات رحمم رو حس میکنم ولی قبلا هیچ حسی نداشتم

نمیدونم چرا این تغییراتو کردم

در مورد علائم تخمک گذاری هم مثلا این دوره تقریبا از روز ۱۰ تا ۱۴ دوره ترشح زیاد و شبیه سفیده تخم مرغ داشتم و امروز که روز ۱۷ هست و دو هفته مونده به پریود بعدی سردرد و اعصاب خوردی و حساس شدن سینه شروع شده

نمیفهمم تخمک گذاری الآنه یا بین همون ۱۰ تا ۱۴، گیج شدم واقعا

کسی هست علائم مشابه داشته باشه

و تو دوران اقدام این تغییراتو داشته باشه

و اینکه کیت تخمک گذاری به درد میخوره یا نه؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

منم هيچوقت تخمك گذاريمو نفهميدم

اخر سرم كل دوره رو نزديكي داشتم تا باردار شدم

تو گوگل سرچ كن ماشين حساب تخمك گذاري اونجا تاريخ پريودتو بزن بهت روزاي طلاييتو نشون ميده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

ببین گلم چون پریودت نامنظمه زمان تخمک گذاریت دقیق ادم نمیتونه بگه من ماه پیش رفتم دکتر بهم آز داد سالم بود وی چون پریودم متغییر بود بهم قرص پروژسترون داد که باعث امادگی رحم برای تخمکگذاری و قبول جنین و هم تنظیم پریودی به خاطر همین این ماه دقیقا روز تخمک گذاری سه روز ترشح داشتم و هر شب رابطه برقرار کردم.. الان روز موعدمه بی بی زدم تاپیک قبلی مثبته ایشالله که نی نی بیاد ... هشت ماه اقدام داشتم ولی شوهرم واریکوسل داشت از ماه پیش هر دو تقویتی خوردیم و به لطف خدا شد از دکترم خیلی ممنونم...

اگه هم دکتر امکانش رو نداری بری سعی کن از دهم رابطه یک شب در میون داشته باشی ولی زمانی که ترشحت بیشتره هر شب تا 18 هم ...

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هيچوقت تخمك گذاريمو نفهميدم اخر سرم كل دوره رو نزديكي داشتم تا باردار شدم تو گوگل سرچ كن ماشين ...

شما از کیت هم استفاده کردی؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
ببین گلم چون پریودت نامنظمه زمان تخمک گذاریت دقیق ادم نمیتونه بگه من ماه پیش رفتم دکتر بهم آز داد سا ...

عزیزم مبارکه ان شاءالله که به سلامتی و راحتی و دل خوش مامان بشی❤

پریودم فقط در حد دو سه روز جابه جا میشه

شما هم تو اقدام از این تغییرات داشتی؟

متاسفانه شوهرم دائم مسافرته و نمیتونم زیاد اقدام داشته باشم 😓

عزیزم مبارکه ان شاءالله که به سلامتی و راحتی و دل خوش مامان بشی❤ پریودم فقط در حد دو سه روز جابه جا ...

ایشالله که شما هم زود باردار میشی. من ماه های قبل خیلی علایم بارداری داشتم ولی این ماه جز بدن درد هیچی نداشتم. از اونجایی هم رابطه م زیاد بود به خدا امیدداشتم رفتم بی بی زدم اونم زودتر از موعد و مثبت در اومد به گفته دوستان هنوز آز ندادم.... پریودی منم گلم دو سه رو جا به جا میشد دکتر بهم این قرص رو داد با چندتا تقویتی حدود 300 شد . داروهای همسرمم 110... سر دوماه حامله شدم چون هم تقویت کردیم خودمون رو دارو اثر گذاشت هم نذر کردم هم از ده پری یه روز در نیون رابطه داشتم تا 18 پری ولی سه روز 13و14و15 رو هر روز رابطه داشتیم. نترس تخمک تا سه روز اسپرمم تا پنج روز زنده میمونن اگه قوی باشن

ایشالله که شما هم زود باردار میشی. من ماه های قبل خیلی علایم بارداری داشتم ولی این ماه جز بدن درد هی ...

خیلی برات خوشحال شدم

ممنون از راهنماییت برام خیلی دعا کن

من این ماه فقط روز ۹ و ۱۰ و ۱۲ تونستم اقدام داشته باشم بعدش دیگه همسر رفت سفر، اصلا امیدی ندارم ☹

بله استفاده كردم اونم خيلي كمكم كرد

خیلی ممنون از راهنماییت

ان شاءالله فرزندت سلامت و عاقبت به خیر باشه ❤

خیلی برات خوشحال شدم ممنون از راهنماییت برام خیلی دعا کن من این ماه فقط روز ۹ و ۱۰ و ۱۲ تونستم اقد ...

این روزا خیلی زودن درصد بارداری کمتره چون پریودی هم 28 روزه که باشه  روز 14 تخمک گذاری .... ایشااله شما هم باردارمیشی گلم