2777
2789
عنوان

آزیترومایسین وسفکسیم دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 25143 بازدید | 29 پست

چرا آبی نمیشه پس🤔

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم فعلا دو تا رو باهم نخور یکیش رو بخور

خانم دکترو واسشون پیام گذاشتم میان تاپیکت

خیلی مهربونن میان جوابتو میدن💛

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
گلم فعلا دو تا رو باهم نخور یکیش رو بخور خانم دکترو واسشون پیام گذاشتم میان تاپیکت خیلی مهربونن می ...

خیلی ممنون گلم 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
عزيزم هردوتا دارو گروه ب هستن تو بارداري  مشكلي ندارن  بخور  نگران نباش

باهم بخورم یا نه الان سفکسیم رابخورم اگه خوب نشدآزیتومایشین رابخورم 

باهم بخورم یا نه الان سفکسیم رابخورم اگه خوب نشدآزیتومایشین رابخورم 

من از سما شرححال و ازمايشي ندارم اصلا كه ببينم چرا داروهارو بهترن دادن 

دكتر براتون ازمايش هم داده بود؟؟ 

ولي اين دوتا دارو هم سيف هستن هم باهم تداخلل ندارن 

من از سما شرححال و ازمايشي ندارم اصلا كه ببينم چرا داروهارو بهترن دادن  دكتر براتون ازمايش هم ...

توی آزمایشم یکم عفونت ادرارنشون دادولی خارش وترشح زرد نرگ دارم که دکتراین داروهاراداد ازمامای خانه ی بهداشت پرسیدم گفت من توی این ۱۰ ۱۲سال تاحالا این دوتاداروراباهم توصیه نکردم اول سفکسیم بخوراگه خوب نشد بعد آزیتومایسین راشروع کن ولی دکتر خانه ی بهداشت گفت اشکال نداره باهم بخور

من از سما شرححال و ازمايشي ندارم اصلا كه ببينم چرا داروهارو بهترن دادن  دكتر براتون ازمايش هم ...

ممنونم ازکمکهاتون 😙😙😙

من گلوم چرك كرده بود  بعد تا دوروز انداختم  دكترم هر روزي يه عدد  گفت بخورم منم ج ...

عزیزم منم ۲ تا خوردم میخوام دیگه نخورم،اینکار باعث نمیشه بدن نینی به آنتی بیوتیک مقاوم بشه؟

دکتر برام آزیترومایسین نوشت ولی من شک کردم بخورم یوقت برای بچه بد نباشه آخه فکر کنم قرص قوی باشه. از یه ماما پرسیدم کامل برام توضیح داد که چکار کنم. اینم لینکشه بخونید حتما: مصرف آزیترومایسین در بارداری

خانم دکتر توراخدا جواب منم بدین هفته 11بارداریم هستم اول بارداریم عفونت ادراری داشتم سفالکسین 500دوبسته خوردم حالا کشت ادرار دادم هنوزم عفونت ادراری دارم ترشحمم زرده دکتر گفته آزیترومایسین 250بخور مشکلی نداره؟؟؟

آخه دوتا آنتی بیوتیک باهم واقعا خیلی ترس داره استفادش

سلام عزیزم ببخشید شما دو تا آنتی بیوتیک دکتر داد تو بارداری استفاده کردید؟مشکلی نداشت؟البته من با فاصله یکماه هست اما نگرانم میشه راهنماییم کنید