2777
2789
عنوان

آزیترومایسین وسفکسیم دربارداری

25143 بازدید | 29 پست

عفونت ادراروواژن داردم الان دکتر سفکسیم ۴۰۰وآزیترومایسین باهم داره میترسم بخورم کسی بوده این دوتاراباهم دربارداری استفاده کرده باشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گلوم چرك كرده بود 

بعد تا دوروز انداختم 

دكترم هر روزي يه عدد 

گفت بخورم

منم جرات نكردم تا سه روزش خوردم ديگه ادامه ندادم

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
من گلوم چرك كرده بود  بعد تا دوروز انداختم  دكترم هر روزي يه عدد  گفت بخورم منم ج ...

آخه دوتا آنتی بیوتیک باهم واقعا خیلی ترس داره استفادش

گلم ماه چندی؟

هردوی اینا گروه B هستن

گرو A یعنی کاملا بی خطر.

گروهِ بی یعنی ازمایش روی حیوانات بی خطر بوده و روی انسان زیاد آزمایش نکردن.

ببین گلم اگه دکتر تجویز کرده خودش حواسش بوده به اینا"چون داروهای معروفی هم هستن"و اگه داده یعنی عوارض مصرف نکردنش و بیمار بودنت خیلی خیلی بیشتر از مصرف کردنش بوده.

من اگه خودم جای شما بودم استفاده میکردم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
گلم ماه چندی؟ هردوی اینا گروه B هستن گرو A یعنی کاملا بی خطر. گروهِ بی یعنی ازمایش روی حیوانات بی ...

هفته ۱۳هستم دربارداری قبلم سفکسیم مصرف کردم ولی دوتا آنتی بیوتیک باهم رامیترسم .یه سری دکترها واقعا بی احتیاطند الا یکی ازمریضاش دوماه بودپریودنشده بوددوتا آمپول باهم بهش زده بودالان ۳ماه بودخوب نمیشد 

آخه دوتا آنتی بیوتیک باهم واقعا خیلی ترس داره استفادش

باید بدنتو تقویت کنی

آنتی بیوتیک یعنی ضدباکتری!

حالا ضرری که برای تو داره اینه که انرژیت رو کم میکنه چون روی میتوکندری سلولات اثر میذاره که وظیفشون تامین انرژیه.و همینطور اثر میذاره روی باکتری های مفید روده ات که ویتامین B و K میسازن؛مصرف طولانی مدتش باعث کمبود این ویتامینا میشه.

اما بازم میگم دکتر با سنجیدن همه جوانب دارو داده.

من دخترخالم درزمان بارداریش مجبور بود کورتون مصرف کنه که جزء داروهای ممنوعه.اما خوشبختانه نی نیش مشکلی پیدا نکرد

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
هفته ۱۳هستم دربارداری قبلم سفکسیم مصرف کردم ولی دوتا آنتی بیوتیک باهم رامیترسم .یه سری دکترها واقعا ...

خب پس یعنی ماه سومت تموم میشه.

اگه خیلی نگرانی از دکتر داروساز سوال کن عزیزم که دوتاش باهم مشکلی داره یا نه

خب پس یعنی ماه سومت تموم میشه. اگه خیلی نگرانی از دکتر داروساز سوال کن عزیزم که دوتاش باهم مشکلی دا ...

داروخانه گفته بود تاحالاتوبارداری ندیدم دوتاباهم تجویزبشه

داروخانه گفته بود تاحالاتوبارداری ندیدم دوتاباهم تجویزبشه

صبر کن نظر خانم دکترمونو بپرسیم.

@فاطمهمعصوم2‍