2821
2789

سلام دوستان.من هفته۳۶بارداریم و شدیدا سرماخوردم و گلوم خیلی درد میکنه و بدجور سرفه میکنم.داروهم فقط استامینوفن ساده میتونم مصرف کنم.از انار و آب جوش و عسل و اینا هم استفاده کردم ولی خوب نشد.توروخدا بهم بگید چیکارکنم دیگه توان درد کشیدن ندارم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

انار نخور برات خوب نیست.

باید دوره اش بگذره تا خوب شی 

میتونی سفیکسیم۴۰۰بخوری دکتر به من داد چرک خشک کنه از دکترت مشورت بگیر اگه اجازه داد بخور.

اب نمک قرقره کن حداقل اگه خلط داشت گلوت بیرون بیاد 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

یه دونه انار بزار روی گاز بپزه 

توش پراز اب بشه قل قل صدا بده 

ترجیحا بزارش روی شعله پخش کن ک نسوزه هرزاگاهی جاب جاش کن ک همه جاش بپزه بعد بخور گلو درد رو خوب میکنه 

انتی بیوتیکه 

اما ننیدونم تو بارداری خوردنش بد نباشه ی وقت 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه دونه انار بزار روی گاز بپزه  توش پراز اب بشه قل قل صدا بده  ترجیحا بزارش روی شعله پخش ...

این کارا رو کردم.ن ضرری نداره ک 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
دکتر به من ذیفن هیدرامین ساده داد با آموکسی سیلین خودم هم خیلی شلغم خوردم به نظرم شلغم خیلی کمکم کرد ...

خداروشکر.من دیگه نابود شدم ازبس بدنم دردمیکنه

شیر داغ با عسل بخور شبا و بخواب 

استراحت کن 

بادام واسه نرم کردن سینه عالیع بخور 

شلغم بخور

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
2825
2823
2791
2779
2792