2821
2789

سلام دوستان.من هفته۳۶بارداریم و شدیدا سرماخوردم و گلوم خیلی درد میکنه و بدجور سرفه میکنم.داروهم فقط استامینوفن ساده میتونم مصرف کنم.از انار و آب جوش و عسل و اینا هم استفاده کردم ولی خوب نشد.توروخدا بهم بگید چیکارکنم دیگه توان درد کشیدن ندارم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

انار نخور برات خوب نیست.

باید دوره اش بگذره تا خوب شی 

میتونی سفیکسیم۴۰۰بخوری دکتر به من داد چرک خشک کنه از دکترت مشورت بگیر اگه اجازه داد بخور.

اب نمک قرقره کن حداقل اگه خلط داشت گلوت بیرون بیاد 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

یه دونه انار بزار روی گاز بپزه 

توش پراز اب بشه قل قل صدا بده 

ترجیحا بزارش روی شعله پخش کن ک نسوزه هرزاگاهی جاب جاش کن ک همه جاش بپزه بعد بخور گلو درد رو خوب میکنه 

انتی بیوتیکه 

اما ننیدونم تو بارداری خوردنش بد نباشه ی وقت 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه دونه انار بزار روی گاز بپزه  توش پراز اب بشه قل قل صدا بده  ترجیحا بزارش روی شعله پخش ...

این کارا رو کردم.ن ضرری نداره ک 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
دکتر به من ذیفن هیدرامین ساده داد با آموکسی سیلین خودم هم خیلی شلغم خوردم به نظرم شلغم خیلی کمکم کرد ...

خداروشکر.من دیگه نابود شدم ازبس بدنم دردمیکنه

شیر داغ با عسل بخور شبا و بخواب 

استراحت کن 

بادام واسه نرم کردن سینه عالیع بخور 

شلغم بخور

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز