2777
2789
عنوان

گریه نوزادیک ماهه

182 بازدید | 33 پست

سلام 

پسرمن الان یک ماهش تموم شده فقط گریه میکنه نمیدونم چیکارکنم شباهم که نمیخوابه

تروخداراهنماییم کنیددارم سکته میکنم

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اول راحی کاری نکن صبرتوزیاد کن واسه من هفت ماهشه تا صبح بیداره

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

یک ماهش هست طبیعی هست. الان سیستم گوارشی و عصبی کامل نیست بچه انواع دل درد روده درد نفخ پرشهای عصبی معروف به مورو رفلکس و....داره تازه رفلاکس و کولیک هم هست😃😃😃 تا ۴ ماه دیگه خوب خوب میشه این عوامل و گریه ها

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

دختر من یه مدت خیلی گریه می‌کرد و شیرم خوب نمی‌خورد بعد متوجه شدم بینیش پر

شما هم بررسی کردی که بینی پسرت خالیه یا نه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یا رو شکم بخوابونش راه برو یا تاقباز بخوابون پاهاشو چمع کن تو شکمش و صاف کن چند بار این کارو بکن دفع باد میکنه بهتر میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دل درد داره برو دکتر دارو میده بهتر میشه امشب کمی عرق نعنا و نبات بریز تو شیشه بده بخوره تا فردا دار ...

گرمکچرمیدم بهش

شاید گرسنه هست.شیر سیرش نمیکنه.یا رفلاکس داره

شیرمادرمیخوره خیلی هم میخوره اصلاگرسنش نمیزارم نمیدونم دردش چیه

دکتر به من گفت از حدود یک ماهگی تا 3 ماهگی باکتریای مفید روده دارن میشینن تو روده نوزاد و این عمل نفخ و دلدرد میاره

اگه شیر خودتو میخوره اصلا نفاخ نخور کنارشم شربت کولیکز یا کولیکید یا... بده 

من هم این هم عرق نعنا میدادم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
گرمکچرمیدم بهش

پسره منم چهل و پنج روزشه، از ١٥ روزگي اينطوري شد، كوليك داره، دارو هاشم هيچ جا گير نمياد، من بهترين داروهاي دنيارو پيدا كردم خريدم بهتر شد اما بازم بايد تحمل كرد تا دورش تموم بشه، داروهاش بايو گايا و اينفاكوله

وكيل و مشاور حقوقي هستم؛ سوال داريد بفرماييد🌹❤️
دختر من یه مدت خیلی گریه می‌کرد و شیرم خوب نمی‌خورد بعد متوجه شدم بینیش پر شما هم بررسی کردی که بین ...

بله من هرازگاهی ازشیرم میریزم تودماغش دماغش بازمیشه 

گرمکچرمیدم بهش

دکتر به من گفت جوش شیرین داره و جالب نیست تو بلند مدت تنبلی روده میاره

اجبارن گاهی دادم ولی همول کولیکیدو.. که گیاهیه بهتره

پسره منم چهل و پنج روزشه، از ١٥ روزگي اينطوري شد، كوليك داره، دارو هاشم هيچ جا گير نمياد، من بهترين ...

ببخشیدکوایک چبه؟