2777
2789
عنوان

وسیله های ضروری نوزاد تا 3 ماهگی

186 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

میخوام واسه نی نی ام فقط تا 3 ماه خرید کنم واقعا نمیدونم باید چی بگیرم 

میشه لطفا راهنماییم کنین وسیله های ضروری از لباس و پتو گرفته تا وسیله بهداشتی چی لازمه البته فقط تا 3 ماهگی

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

لباس تیکه ایی توش شلوار بلوز زیر دکمه هست...کلاه..  سرهمی...دستکش...پتو دور پیچ...پتو ....تشک متکا....مواد شوینده مارک فیروز....پوشک...ی شیشه کوچیک....خشک کن..تشک تعویض

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس سایز صفر حتما بگیر واسه روزای اول 

ست کلاه وپاپوش ودستکش کلاه جدا دو سه تا بگیر بندی نباشه بهتره کلاه گرد خوبه

لباس سایز 1 و2 پوآر بینی یه شیشه ی خیلی کوچیک چک کن سریشو خودت که واسه نوزاد نرم وخوب باشه 

یه پتو دورپیچ بزرگ باشه خیلی کوچیک نباشه سریع مجبور شی یکی دیگه بخری دستمال تریکو 

شامپو دو منظوره بگیر بدن و سر تشک تعویض 

پماد التهاب دستمال مرطوب وپوشک

ساک لباس تیکه ای سعی کن زیاد بگیری چون خیلی لازمت میشه زیر پوششم زیر دکمه بگیر چند سایز خیلی خیلی راحته بچه رو که بغل میکنی تمام دکورش به هم نمیریزه حوله نوزادی زیرانداز و روانداز جوراب همش بستگی به خودت داره فعلا که چیزی که خیلی واجب باشه یادم نیست لباس بیرونی هم بنا به فصل هرچی دوست داری خودت بگیر موفق باشی و به سلامتی زایمان کنی

دخترم تمام زندگی منهههه  

تشک و پتو و پتو کلاه دار و حوله و مواد شوینده و بالشت و دستمال خشک کن و تشک تعویض و پوشک و لباس سایز صفر و یک و دو و دستمال مرطوب و زینک اکساید

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
تشک و پتو و پتو کلاه دار و حوله و مواد شوینده و بالشت و دستمال خشک کن و تشک تعویض و پوشک و لباس سایز ...

اها ساک خیلی واجبه، اگه زمستون میاد سرهمی مخمل، کلاه و جوراب و دستکش، کریر اگه دوس داشتی، اگه شیرخشکی شد شیشه شیر و فلاسکم‌ واجبه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
لباس سایز صفر حتما بگیر واسه روزای اول  ست کلاه وپاپوش ودستکش کلاه جدا دو سه تا بگیر بندی نباش ...

ممنوونم از توضیح کاملتون😍

تشک و پتو و پتو کلاه دار و حوله و مواد شوینده و بالشت و دستمال خشک کن و تشک تعویض و پوشک و لباس سایز ...

مرسی عزیزم ممنون😍😍

فقط پوشک ..

ماه هایه اول ایقد پی پی میکنن ک حرص ادمو در میارن ‌..پوشکش ک میکنی ی دیقه بعد ی صدایی ازش در میاد 😂😂😂

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
لباس الان چون سرده استین کوتاه نخرشورت هم نمیخاد بادی..استین بلند شلوار هر کدوم ۳ تا دوتا دستمال ...

عید دنیا میاد اینجام جنوبم هوا گرمه البته خب کولرا دائم روشنه باز باید آستین بلند بگیرم؟خیلی میترسم که سرما بخوره

عید دنیا میاد اینجام جنوبم هوا گرمه البته خب کولرا دائم روشنه باز باید آستین بلند بگیرم؟خیلی میترسم ...

منم جنوب غربم اغلب اوقات آستین بلند تنش میکردم چون فروردین و اردیبهشت هوا نه سرد نه گرم..کولرم مدام روشنه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️