2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی قورمه اگه تازه بگیری عالیه. بعد حسابی با شعله کم تفت بده ۴۵ مین کم کم بهش روغن بزن آخرش روغنش سبز میشه. پیاز نگینی ریز خورد کن تفت بده تا طلایی بشه زردچوبه و فلفل بهش بزن بعد گوشت و اضافه کن آروم تفت بده نیم ساعت ( دو تا کارو میتونی تو دوتا قابلمه جدا همزمان انجام بدی) بعد به گوشت آب اضافه کن جوش که اومد سبزی و لوبیا اضافه کن دو تا لیمو عمانی زرد هم سوراخ کن بنداز توش دیگه ۴ ساعته حسابی جا میوفته. نوش جان یه تیکه یخ آخرش بنداز توش تا روغن پس بده

صبح زود بیدارشو گوشت تو پیاز تفت بده یه مقدار اب جوشیده بریز کنارش بزار بپزه

سبزی هم اگر دنبه داری چرخ کن بریز تا تابه پیاز خرد کن تفت بده داخلش سیرهم خورد کن تفت بده سبزی را اصافه کن خوب سرخش کن لابه لای سرخ کردن نمک وفلفل یه کم ادویه بزن  بعد سبزی به گوشت اضافه کن می تونی لوبیا هم اضافه کنی یه مقدار اب اضافه کن دوتا قل که زد زیرش کوتاه کن بزار تا ظهر جابیافته وقتی خوب پخت نمک اضافه کن بعد دوتا قل ابغوره اضافه کن من پودر لیموعمانی میزنم شما می تونی لیمو درسته بندازی از نیمه های پخت

پیاز داغ بگیر گوشتت هم تفت بده نمک فلفل زردچوبه و ادویه اضافش کن!

سبزی رو حسابی سرخش کن نه اینکه بسوزه ها! نیم ساعت بیشتر سرخش کن! همه ی طعم قورمه سبزی به سرخ کردن سبزیشه!

بعد که سبزیت سرخ شد به گوشتت اضاف کن یه کوچولو شنبلیله خشک هم اضافش کن لوبیا هم بریز داخلش، دوتا لیمو عمانی هم با چاقو سوراخ کن بنداز داخلش! بعد آبش کن ! آب گه جوش اومد شعله رو کم کن تا هم بپزه هم جا بیوفته!

من همیشه یه حبه سیر هم له میکنم میریزم داخلش!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سبزی قرمه رو حسابی سرخ کن یکمی بوی خامیش بره روغنشم فراوون باشه  بعد گوشت و پیازو با هم تفت بده زرچوبه ۲ق چ و فلفل ۱ق چ  بعدش لوبیا هارو هم یه تفت کوچولو بده  اب تا ته قابلمه پر کن بزار جا بیفته یه قرمه سبزی خوب ۸تا ۱۰ساعت لازم داره خوشمزه شه وقتی ابش یه قل زد زیرشو با شعله ملایم تنظیم کن تا جا بیفته اخرشم لیمو عمانی رو سوراخ کن یا بکوب بریز توش تا ۱ساعت بعد زیرشو خاموش کن برا اینکه جا افتاده معلوم شه دوتا تیکه یخ بنداز توش 😋

لوبیا رو از الان با آب ولرم رو گرم خیس کن و یکی دوبار تا فردا آبش رو عوض کن که نفخش گرفته بشه.

پیاز زیاد نریز.

گوشت و پیاز رو تقریبا زیاد تفت بده.

سبزی رو با شعله کممم سرخ کن که میسوزه و مزه تلخی نده.

برا چاشنی لیمو عمانی، تمر غذا و یه کووچولوو رب انار بریز.

بذار حداقل ۵/۴ ساعت با شعله کم کم جا بیوفته تا قشنننگ روغنش رو پس بده.

اگه سبزی سرخ شده داری کارت راحته

واسه دونفر ی دونه پیاز نگینی خرد کن تفت بده بعد گوستو اضافه کن با زردچوبهتفت بده سبزیو اضافه کن اب بریز بزار بپزه وقتی گوشتت نیم پز شد حدود دو تا دو و نیم ساعت بعد چند تا لیمو سوراخ کن بنداز توش حواست باشه تلخ نباشه اگه تلخ بود بشکون هسته ااشو جدا کن و نمکشم اندازه کن