2777
2789
عنوان

ديگه هيچ حسي به شوهرم ندارم

1676 بازدید | 54 پست

شايد خيلياتون بهم بگين من زن نامردي هستم و دلتون واسه شوهرم بسوزه ولي تو تاپيك قبليم كه پاك كردم همتون حق رو بهم داديد حالا يكم خلاصه از مشكلاتم ميگم كه متاسفانه هرروز شديد تر ميشه

شوهرم به شدت مرد عصبي يني با داد و بيداد كارش رو راه ميبره حتي مامان و باباش و خانوادش كلا باهاش هميشه قهرن اصلا نميشه باهاش ساخت مگراينكه حرفش رو قبول كني يه مرد به شدت بددل كه حتي تو خونه ارايش ميكنم ميگه كجا ميخواي بري 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خواهر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

يااينكه دست بزن داره البته مه اونقدر كه منو درحد كشت بزنه ولي دائم حتي الكي سرشوخي منو ميزنه كه بازم اخرش دعوا ميشه و اينكه دائم غرميزنه سر ترك ديرار تا چرا جورابم فلانه يا كجايت اصلا هرچي يا كلا هرروز بايد بهانه بگيره حتي من چلو گوشت ميپزم يكم الش غليظ نباشه پدرمنو درمياره

این مردا رگ خواب ندارن باید سوخت ساخت.یا روانشناس بزد

به هيچ عنوانم نمياد جوري كه خودشو ميزنه زار ميزنه ميگه نميامممم فكر ميكنه منو ميخواد ازش جدا كنه كه چون نمياد دارم سرد ميشم

راستش حتي قبل ازدواج بهش گفتم من عاشق بچم و فقط دليل ازدواجم اين بود و گفتم اگه مشكل از من باشه قطعي جدا ميشم تو عذاب نكشي جالا كامل مشكل ازشه و راه درماني نداره چون كلا منفيه و بااين اخلاقش كه اين چن روزه خودشم لوس ميكنه بدتر شده حالمم خراب كرده بنظرتون چيكار كنم

به هيچ عنوانم نمياد جوري كه خودشو ميزنه زار ميزنه ميگه نميامممم فكر ميكنه منو ميخواد ازش جدا كنه كه ...

خوب براش توضیح بده.طفلی میدونه بد اخلاقه ولی دوست داره

کاربر قدی ام.پسورد ورودام فراموش کردم