2777
2789
عنوان

همین این دنیارو باختیم همون اون دنیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 160 پست

همهدانسانها از روز اول پاک و معصوم بدنیا میان این خودشونن ک ک بابزرگتر شدن حب دنیا تو دلشون زیاد میشه و دست ب گناه میزنیم گناه ک ادم کشتن تنها نیس . گناه زبانی غیبت  رنجوندن دل پدر ومادر وبقیه طلم کردن و......اینجاس ک خودمو ب خودمو طلم میکنیم .

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسم پیج رو میزارم و هرکی دوس داشت بره بخونه . فقط خیلی حسودیم شد  واقعا من خودم بشخصه تا الان باختم هرچند در توبه بازه ولی خدا کنه ک انقد ایمانم قوی باشه ک بتونم نگه دارم

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

با خوب بودن چیزی رو از دست نمیدیم .

با نماز خوندن،حس خوبی داریم که یکی هست وقتی تنها شدیم بتونیم صداش بزنیم،صدامون براش غریبه نباشه.

با روزه گرفتن،موقع افطار احساس غرور میکنیم که تکلیف الاهیمونو موفق شدیم انجام بدیم.

من حجاب کردنو دوست ندارم،اما حجاب میکنم که رو حرف خدا حرف نزده باشم.

موقع خواب هم یه مروری به رفتارای روزم میندازم،یه استغفرالله و الحمدالله هم میگم.

فعلا اینکارارو انجام میدم ،اون دنیا هم توکل بخدا

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
حق الناس یعنی چی؟؟ شامله چه چیزایی میشه؟

یعنی دل کسی رو رنجوندن. ماله کسیو بدون رضایت استفاده کردن. حق کسیو خوردن اینکه مثلا بری یجا شهادت دروع بگی حق الناسه 

با خوب بودن چیزی رو از دست نمیدیم . با نماز خوندن،حس خوبی داریم که یکی هست وقتی تنها شدیم بتونیم صد ...

خداهم همینو میخاد گلم .احسنت بشما

حق الناس یعنی گناهی که با واسطه ی دیگران به گردنت مونده...مثل غیبت. دروغ. تهمت. دل شکستن...که اون طر ...

تا حالا نه دل شکستم نه تهمت زدم

ولی دروغ گفتم 

البته دروغم نه به خودم ن به کسی اسیب نرسوند و در زندگی کسی یا خودم خللی ایجاد نشد

غیبت کردم اما نه ازسر حسادت خیلیییی وقتا ناخواسته دیدم دارم پشت کسی حرف میزنم 

خدا میبخشه؟؟

نمازمو قرانمو روزمم مرتب و به موقعست

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
مرسی عزیزم. خدا ارحم الراحمینه.

فدات گلم . نمیدونم تا میای از خوبی یکی حرف بزنی میگن بت نکنین . چدا نکنیم در صورتی ک لایق الگو شدنن و حرفا و اعمالشون باعث میشه خدار و راهشو بشناسی 

تا حالا نه دل شکستم نه تهمت زدم ولی دروغ گفتم  البته دروغم نه به خودم ن به کسی اسیب نرسوند و ...

بله گلم توبه کن خداوند الرحم الراحمینه . انقققد بزرگ ک منو شما عاجز ب درکشیم

بله گلم توبه کن خداوند الرحم الراحمینه . انقققد بزرگ ک منو شما عاجز ب درکشیم

میترسم وقتی یکی میگه خدا فلان گناهو نمیبخشه

همش میگم نکنه من یه گناهی کردم خدا نبخشه

مرسی عزیزم 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹