2777
2789
عنوان

همین این دنیارو باختیم همون اون دنیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 160 پست
ن امام نیستن درضم من از بچگی تو گوشم نکردن تهمت نزن

انقد ادم بدزیاده و گناه فراوون ک ینفرم پیدا میشه واقعا مومن خداس تکذیب میکنن

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 فقط داداچ تنگ نباشه جاما..لااقل بزار اون دنیا راحت باشیم 😉😂😂😂😂

راحتی تجهنم😰آتیشه میفهمی آتیش😰

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
التماسسسسس تفکر. مملکتمون به فنا رفته شما تو فکر بحجت و حججی و فلانید. از همونام بخاید کمک کنن مملکت ...

اگه هممون مثل همون بهجت عمل میکردیم ازرییس مملکت تا مردم عادی مملکت به قول شما آشغال نمیشد.اینو باید بهش توجه کنیم

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
سید هاشم پیش ایت الله قاضی میره و از دست مادر زنش گله میکنه و ایشون میگن باب فتح تودر صبر ب مادر زنت ...

اینو شنیدم چون یه جورایی شبیه حال منه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
منم موندم چرا خدا بیامرز جهانی شد. اون یکی بنده خدا هم  اسون نمردن که فقط ایشون رو بت کردن.

اخلاص

همیشه ارزو داشته شهیدگمنام بشه هیجکس نفهمه کی و کجا شهیدشد...

اما جهانی شد

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍
راحتی تجهنم😰آتیشه میفهمی آتیش😰

این اتیش برا ما اب یخ داداچ 😎😎😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
کسی بود که با قرآن سر و کار داره.. خیلیا خیلی چیزا سرشون میشه، اهل سواد و مطالعه هستن! همه مثل هم نی ...

طوسی هم با قران سرکار داشت😊

درضمن خودت خیلی چیزا سرت نمیشه، 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بچه ها دین رو سخت نکنید دین یعنی انجام واجبات و ترک محرمات خیلیا نمازشب میخونن و ....... اما راحت ...

یکی از علما گفتن ۳۰سال دین رو مطالعه کردم فهمیدم دوچیزه انجام واجبات و ازار نرساندن ب بقیه ک خودش یه کتاب میشه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
ایرادش کجاشه که مقاومت میکنید؟مثلا شما خوش هیکل شدن برات مهمه درمقابل وسوسه شکمت مقاومت میکنی تا به ...

عجیب غریب اینجاس که چرا ملت باید واسه کارای شخصی اون ادم به به و چه چه کنن. چرا باید این اقا بیاد بگه من فلان کارو میکنم و من خوبم و فلان. چرا تو خفا این کارو نمیکنن؟ چرا میخان به زور ملتو بکشونن تو دین و فرقه خودشون؟ چراااااااا به ملت دروغ میگن؟ چرا مارو از جهنم میترسونن؟ چرا خیلیاتون فک میکنید فقط خودتون خوبید و بقیه بد

⚡🦄🌈

قومی متفکرند اندر ره دین

قومی به‌گمان فتاده در راه یقین

می‌ترسم از آن‌که بانگ آید روزی

کای بی‌خبران راه نه آن است و نه این

"خیام"

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
انقد ادم بدزیاده و گناه فراوون ک ینفرم پیدا میشه واقعا مومن خداس تکذیب میکنن

دلم میگیره

بخدا یه چیزایی حالیمه ک نمتونم بلدنیستم توضیح بدم

وقتی نمتونم درست جواب بدم میخوام بمیرم بس ک کورن بس ک نمیبینن

بخدا یه چیزایی خیلی واضحه