2777
2789

برای دخترم یه دست بند خریدم

پارسال ۶۰۰ تومن

یادم نیست چند گرم بود😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینهمه هزینه کردیم

هدیه چی بگیریم

فقط هدایا رو جمع کردیم

خخخخخخخخ

بچه یک ساله که چیزی متوجه نمیشه

البته همسرم یه استخر توپ براش خریده بود چند ماه قبلتر

همونو گفتیم واسه تولدشه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
برای دخترم یه دست بند خریدم پارسال ۶۰۰ تومن یادم نیست چند گرم بود😁😁😁

میگم یه دست بند چیه مثل ی دست پلوخوری یه دست قاشق چنگال فک کردم میگی😁😁😁

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

النگو البته ۷ سال پیش بود طلا انقدر گرون نبود

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
برای دخترم یه دست بند خریدم پارسال ۶۰۰ تومن یادم نیست چند گرم بود😁😁😁

الان که اصلا نمیشه فکر کرد به طلا خریدن😆

الان ی دست بند باریک که بچه ی بار دستش بهش گیر کنه پاره میشه کمتر ۷۰۰ نیست

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین
دیگه اینهمه هزینه کردیم هدیه چی بگیریم فقط هدایا رو جمع کردیم خخخخخخخخ بچه یک ساله که چیزی مت ...

شوهرمم هم همینو میگه😎😁

شوهرمم هم همینو میگه😎😁

راست میگه

گوش بده به حرفش

بچه یکساله که چیزی نمیفهمه

بعدشم هزینه های یه تولد حتی کوچیک اونقدر بالاست که از صد تا کادو بیشتر براتون اب میخوره

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

ما يه اسب كوچولو كه بهش راكر ميگن خريديم

خيلي دوسش داره بچه، ميشينه روش تاب ميخوره، كلي هم اهنگ پيتيكو اينا ميزنه

من برام مهم بود كه هديه اش چيزي باشه كه بچه براش ذوق كنه و خوشحال شه

ما يه اسب كوچولو كه بهش راكر ميگن خريديم خيلي دوسش داره بچه، ميشينه روش تاب ميخوره، كلي هم اهنگ پيت ...

تولد دختر شما هم تازگی ها بوده درسته؟

چقدر براش گرفتین؟

من راکر تو ذهنم بود ولی گفتم شاید زود باشه برا بچه یکساله

تولد دختر شما هم تازگی ها بوده درسته؟ چقدر براش گرفتین؟ من راکر تو ذهنم بود ولی گفتم شاید زود باشه ...

شش ماه پيش بود

از همون موقع باهاش بازي ميكرد اما الان خيلي حرفه اي ازش بالا و پايين ميره

سيصد خريديم